Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce scria Costin Marculescu in biletul de adio. in cazul in care mor, sunati-l!

Playtech Playtech,
Ce scria Costin Marculescu in biletul de adio. in cazul in care mor, sunati-l!

Costin Marculescu a fost gasit mort de politisti, miercuri noapte, in locuinta sa. in urma necropsiei efectuate la INML, legistii au stabilit ca decesul actorului a fost cauzat de un infarct miocardic acut. inainte de a-si da ultima suflare, acesta a mai trecut printr-o cumpana, in urma cu multi ani, care l-a facut sa lase . continuă pe Playtech

Codrin Stefanescu, despre o lovitura primita de Costin Marculescu: La ziua ta ai invitat peste 200 de prieteni, am fost doar 6! Plus lautarii

Codrin Stefanescu a dezvaluit o lovitura primita de actorul Costin Marculescu, intr-un moment care ar fi trebuit sa fie fericit. Acesta a fost gasit mort in casa, singur, in cada, dupa 3 zile.

Cristina Topescu si Costin Marculescu, moarte trasa la indigo! Cine le-a fost aproape in ultima clipa

La Costin Marculescu nu mai raspundea nimeni de trei zile, cainele pe care il avea latra si plangea de luni, iar absenta de pe retelele de socializare ar fi reprezentat un indiciu. Surse din cadrul ISU au declarat pentru Mediafax ca actorul a fost gasit fara suflare in cada, in propria locuinta. in cazul Cristinei .

Certificatul de deces al lui Costin Marculescu. Care este adevarata cauza a mortii artistului?

Antena 3 a obtinut in exclusivitate documentul care face lumina in cazul mortii lui Costin Marculescu. Este vorba despre certificatul de deces emis de Institutul de Medicina Legala.

Maxy, catelul care l-a iubit pana la moarte pe Costin Marculescu. De unde il salvase actorul

Singurul prieten fidel al actorului Costin Marculescu, gasit mort in casa, a fost pana in ultima clipa cainele sau, Maxy. La fel ca si in cazul Cristinei Topescu, patrupedul a fost nedespartit de stapanul sau. De altfel, acesta este si cel care a dat alarma in bloc, avertizandu-i pe vecini cu latratul sau neintrerupt, presimtind parca sfarsitul stapanului sau.

Noi detalii despre autopsia lui Costin Marculescu. Ce au gasit legistii

Avem noi date din raportul autopsiei in cazul actorului Costin Marculescu.

EXCLUSIV Ce se va intampla cu apartamentul in care a murit Costin Marculescu. Mostenitorul nici macar nu stie ca actorul a murit

Costin Marculescu a murit fara sa mai apuce sa isi vada fiul, in varsta de zece ani, de care nu era extrem de apropiat. I-a lasat, insa, baiatului, singura avere pe care o mai avea: apartamentul in care a murit. Ce se va intampla cu apartamentul in care a murit Marculescu? in aceste momente, corpul .

Cine a stat langa sicriul lui Costin Marculescu. Imagini dezolante din capela

Zi neagra pentru familia si prietenii lui Costin Marculescu. Trupul neinsufletit al acestuia a fost depus la biserica Sf. Gheorghe cel Nou. Cine l-a vegheat pe regretatul actor? Cine a stat langa sicriul lui Costin Marculescu? Familia si prietenii foarte apropiati sunt inca in soc dupa vestea ca Marculescu a fost gasit mort in casa .

Andreea Tonciu rupe tacerea. Ce ii spunea la telefon Costin Marculescu

Vestea mortii fulgeratoare a lui Costin Marculescu a venit ca un soc pentru toata lumea, in special pentru cei care l-au cunoscut. Printre apropiati se numara si Andreea Tonciu, care a tinut sa transmita un mesaj sensibil in mediul online, in memoria artistului. Andreea Tonciu a rememorat un moment emotionant cu Costin Marculescu: Tin minte .

Dinu Maxer, ingenunchiat de durere dupa moartea lui Costin Marculescu. Prima reactie

Dinu Maxer si Costin Marculescu au petrecut mult impreuna. Cei doi erau sufletul petrecerii atunci cand se intalneau la evenimentele mai intime oferite de obicei de familia Maxer. Cum a reactionat solistul atunci cand a auzit de decesul amicului sau? Dinu Maxer, ingenunchiat de durere. Prima reactie dupa anuntul decesului lui Marculescu Costin Marculescu trebuia .

Costin Marculescu s-a iubit cu femeie maritata. Toata Romania o cunoaste

Spovedania controversata. Costin Marculescu starnea un mare scandal in lumea mondena, in 2019, odata cu dezvaluirile intime despre viata amoroasa, facute in cartea sa. Pe lista femeilor care au trecut prin filmul vietii lui se numara si una maritata, celebra in Romania. Costin Marculescu s-a iubit cu o femeie maritata. Relatia nu a fost niciodata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )