Libnet.ro
UNICEF

16:15

Victor Ponta s-a facut de ras dupa moartea lui Diego Maradona. Ce mesaj de doliu a postat

Playtech Playtech,
Victor Ponta s-a facut de ras dupa moartea lui Diego Maradona. Ce mesaj de doliu a postat

Victor Ponta s-a facut de ras dupa moartea lui Diego Armando Maradona. Politicianul nostru a postat un mesaj copiat de la un alt jucator celebru. Cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor a murit la varsta de 60 de ani, in urma unui infarct. Victor Ponta a plagiat un pic la mesajul postat in memoria . continuă pe Playtech

Victor Ponta, despre mesajul plagiat la moartea lui Maradona: Eu l-am aprobat, nu l-am scris. Nu vreau sa-i las sa doarma pe hateri. Duminica lansez puiemonta

La Adevarul Live, liderul Pro Romania Victor Ponta a raspuns la ultima acuzatia de plagiat: a copiat, pe Twitter, un mesaj in care-si exprima tristetea la moartea lui Diego Maradona. Fostul premier a explicat la Adevarul Live ca nu el a scris mesajul respetiv, ci o echipa a acestuia, insa el l-a aprobat.

Cat conteaza Pro Romania in calculele politice? Victor Ponta, invitat, miercuri, de la ora 11.00, la HotNews LIVE

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, este invitat, miercuri, de la ora 11. 00, la interviurile HotNews LIVE. Va reusi Pro Romania sa conteze in calculele postelectorale, pe cine vede Victor Ponta la Palatul Victoria dupa alegerii si ce sanse are sa revina la masa Guvernului, sunt cateva dintre intrebarile la care liderul Pro Romania va raspunde. Cititorii HotNews. ro ii pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

3 zile de doliu national dupa moartea lui Diego Maradona. Ce anunt a mai facut presedintele Argentinei

Diego Maradona a murit la varsta de 60 de ani, conform informatiilor oferite in aceasta seara de presa din Argentina. Fostul mare fotbalist sud-american a suferit un stop cardiac in timp ce se afla la locuinta sa din orasul Tigre. Informatia a fost oferita de jurnalistii de la Ole si Clarin. in urma cu doar .

Mihai Tudose ii declara razboi lui Victor Ponta: Nu intra in Parlament. S-a terminat cu pacaleala. Are intelegere cu PNL

Mihai Tudose este in conflict deschis cu Victor Ponta, fostul sau coleg de partid de la PRO Romania. Tudose a spus la Antena 3 ca Victor Ponta nu va mai intra in Parlament, dupa alegerile din 6 decembrie. S-a terminat cu pacaleala, nu mai pacaleste pe nimeni, a spus Tudose despre Ponta.

Victor Ponta, la Adevarul Live: Va vota ProRomania un Guvern PNL?

Liderul ProRomania, Victor Ponta, vorbeste, la Adevarul Live, despre obiectivul partidului la alegerile parlamentare: Trece pragul electoral? Intra la guvernare? Ramane in opozitie alaturi de PSD? Ce relatie are Victor Ponta cu Marcel Ciolacu si Klaus Iohannis?.

Victor Ponta, avertisment dur: Criza economica este mai dura decat in 2010 si va tine mai mult decat pandemia

Potrivit liderul Pro Romania, Victor Ponta, criza economica este mai dura decat in 2010 si este accelerata de lipsa masurilor de sprijin si de blocajele absurde introduse de Guvern.

Victor Ponta: Gogosi de la politicieni de doi bani - isi dau demisii pentru o zi ca sa nu vorbim de lipsa testelor, de scolile inchise, de firmele romanesti bagate in faliment

Fostul Premier, Victor Ponta, il face mincinos pe Marcel Ciolacu: Ciolacu trebuie doar sa supuna la vot legea prin care se abroga pensiile speciale ale parlamentarilor. Este adevarat ca se abroga o lege la care chiar el este initiator si este adevarat ca ramane cu pensie speciala ca fost viceprimar la Buzau! Dar cu demisia de o zi nu se schimba nimic! .

Victor Ponta si Eugen Tomac, despre anuntul demisiei lui Marcel Ciolacu din Parlament: O pacaleala Asta este o ipocrizie fara margini (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, si Eugen Tomac, presedintele PMP, au vorbit luni seara, in Talk B1, moderata de Tudor Musat, despre anuntul lui Marcel Ciolacu, conform caruia va demisiona din.

Victor Ponta: Ca premier, as vrea sa maresc capacitatea de testare Noi nu testam ca pana pe 6 decembrie sa n-avem multe cazuri, dar asta ne costa foarte mult (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a atras atentia ca deocamdata nu este disponibil niciun vaccin impotriva COVID-19 si este de parere ca ar fi nevoie de marirea capacitatii de testare. Noi ar trebui sa testam mu.

Victor Ponta: Programul de guvernare al PNL pare plagiat din cel al PSD. Ludovic Orban o sa asfalteze si Calea Lactee

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a declarat ca autoritatile nu fac mai multe teste pentru depistarea infectiei cu coronavirus, desi Guvernul a anuntat o capacitate de peste 50. 000 de teste pe zi, pentru a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )