Libnet.ro
UNICEF

12:45

CCR, decizie finala cu privire la majorarea pensiilor cu 40%. Ce se va intampla cu pensionarii incepand de astazi

Playtech Playtech,
CCR, decizie finala cu privire la majorarea pensiilor cu 40%. Ce se va intampla cu pensionarii incepand de astazi

Sute de mii de pensionari asteapta cu sufletul la gura o veste care sa le redea speranta intr-un viitor mai bun. Decizia CCR cu privire la majorarea punctului de pensie cu 40% le da emotii uriase veteranilor nostri. in urma sedintei desfasurate in cursul zilei de astazi, informatia momentului este confirmata. Ce a decis CCR . continuă pe Playtech

Ministrul Muncii, prima reactie dupa decizia CCR privind majorarea pensiilor cu 40%: Parlamentul va decide ce e de facut Impactul bugetar ar fi de 138 de miliarde de lei pe an

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune, dupa decizia Curtii Constitutionale care a respins sesizarea Guvernului privind majorarea punctului de pensie cu 40%, ca impactul financiar al unei astfel de cresteri ar fi de 138 de miliarde de lei pe an, ceea ce nu este sustenabil, iar Parlamentul va decide ce este de facut.

Ce va spune CCR, miercuri, despre majorarea pensiilor cu 40%?

Nu stiu ce va spune. Vreau doar sa creionez contextul economic, politic si social in care se va lua aceasta decizie. Toti specialistii si toate institutiile romanesti si straine spun ca bugetul Romaniei nu este in stare sa suporte o asemenea crestere, mai ales acum, in contextul pandemiei. Dar este rolul CCR sa stabileasca ce poate si ce nu poate suporta bugetul Romaniei? CCR verifica constitutionalitatea legilor, nu a bugetelor!.

CCR accepta majorarea pensiilor cu 40 la suta. Cum reactioneaza Guvernul

CCR a decis, miercuri, ca legea care majoreaza pensiile cu 40 la suta este constitutionala.

RALUCA TURCAN: Efortul bugetar pentru majorarea pensiilor cu 40% este de 138 miliarde de lei, foarte greu de suportat

Efortul bugetar pentru aplicarea Legii 1272019 prin care punctul pe pensie ar trebui sa creasca cu 40% este de 138 de miliarde de lei pe an, ceea ce in momentul de fata este greu de suportat de catre bugetul statului, a declarat, astazi, ministrul Muncii, Raluca Turcan.

TURCAN: Efortul bugetar pentru majorarea pensiilor cu 40% este de 138 miliarde de lei, foarte greu de suportat

Efortul bugetar pentru aplicarea Legii 1272019 prin care punctul pe pensie ar trebui sa creasca cu 40% este de 138 de miliarde de lei pe an, ceea ce in momentul de fata este greu de suportat de catre bugetul statului, a declarat, astazi, ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Cresterea pensiilor cu 40% votata de PSD a fost declarata constitutionala. CCR a respins sesizarea Guvernului

Curtea Constitutionala CCR) a respins in sedinta de astazi sesizarea Guvernului cu privire la legile pentru aprobarea rectificarii bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020, care prevad, printre altele, majorarea cu 40% a punctului de pensie.

Cresterea pensiilor cu 40% si marirea salariilor profesorilor, impuse de PSD, au fost declarate neconstitutionale

Curtea Constitutionala CCR) a admis in sedinta de miercuri sesizarea Guvernului cu privire la legile pentru aprobarea rectificarii bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020, mai exact la acele articole care prevad, printre altele, majorarea cu 40% a punctului de pensie si a salariilor cadrelor didactice.

CCR a declarat constitutionala legea de majorare a pensiilor cu 40%. Ce urmeaza?

Cum anticipam in articolul de ieri, CCR a declarat constitutionala legea 1272019 care prevede cresterea pensiilor cu 40%. CCR a respins sesizarea guvernului, privind resursele si sustenabilitatea legii. Ce urmeaza acum cu aplicarea legii? Primul pas, legea va fi trimisa presedintelui spre promulgare, scrie Stefan Vlaston pentru blogurile Adevarul.

Ministrul muncii, anunt cinic despre majorarea pensiilor: Vom indexa cu rata inflatiei, cum e firesc! Ce inseamna asta, de fapt

Milioanele de pensionari care traiesc cu pensii de 800-1000 de lei pe luna se pot astepta la o majorare intre 10 si 20 de lei a pensiilor in acest an. Este concluzia anuntului facut de ministrul muncii, Raluca Turcan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )