Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cine i-a spus lui Pepe ca Raluca Pastrama il insala. Informatia vine fix de la o vedeta

Playtech Playtech,
Cine i-a spus lui Pepe ca Raluca Pastrama il insala. Informatia vine fix de la o vedeta

Oana Roman a fost prezenta recent in platoul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1, unde a vorbit despre divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Vedeta a demontat acuzatiile aduse artistului din partea fostei sotii, dar a relatat si punctul de plecare al izvorului de zvonuri care o invinuiesc pe Raluca de infidelitate. Divortul . continuă pe Playtech

Cine e barbatul cu care Raluca Pastrama a fost la munte. El e motivul furiei lui Pepe?

Raluca Pastrama i-ar fi fost infidela lui Pepe, motiv pentru care solistul nu si-a mai putut tine in frau furia. Ce detalii sunt cunoscute pana acum despre escapada fostei sotii a artistului si ce s-a aflat despre barbatul misterios care ar fi putut sa-i ia locul solistului? Cine e barbatul cu care Raluca Pastrama a .

Rasturnare de situatie in divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Decizia luata acum de femeie

Rasturnare de situatie in divortul fulger din showbiz-ul romanesc. Ce decizie incredibila a luat acum mama copiilor juratului de la Next Star? Fanii fostului cuplu abia au crezut una ca asta. Decizia socanta luata acum Raluca Pastrama? Ce a facut acum mama copiilor lui Pepe? De parca vestea ca divorteaza nu era de ajuns pentru .

Oana Roman dezvaluie motivele care au condus la divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Umbla vorba despre o escapada a sotiei cantaretului (VIDEO)

Oana Roman face lumina in tumultosul divort dintre Pepe si Raluca Pastrama. Fiind o apropiata a familiei, Oana sare in apararea artstului, despre care spune ca a incercat sa tina familia unita si sa nu me.

Detaliile divortului cu scandal dintre Pepe si Raluca Pastrama. Acuzatii grave despre cantaret

Pepeaanuntat, la inceputul lunii noiembrie, ca divorteaza de Raluca Pastrama, dupa 8 ani de casnicie. Raluca Pastrama a cerut un ordin de protectie, dupa ce sotul ei a.

Pepe, primele declaratii despre actele de violenta. Artistul a rabufnit in fata tribunalului

Scandalul dintre Pepe si Raluca Pastrama atinge cote maxime. Sotia artistului a retras ordinul de protectie la doar cateva zile dupa ce il ceruse in Instanta. Iar cantaretul a facut si primele declaratii cu privire la presupusele acte de violenta.

Pepe, criza de nervi la tribunal. Ce a transmis dupa ce s-a vazut cu Raluca Pastrama

Pepe a facut criza de nervi la tribunal si a transmis un mesaj dupa ce s-a vazut cu Raluca Pastrama. Scandalul in cazul divortului lui Pepe este departe de a se fi terminat. Pepe a avut o iesire nervoasa in fata tribunalului, dupa ce sotia a spus ca ar fi agresat-o. Cantaretul a facut lumina .

Ce a facut Pepe cand a aflat ca Raluca Pastrama are amant. S-a dus imediat la tribunal

Raluca Pastrama si-a retras plangerea la politie, dovedindu-se astfel ca Pepe nu a agresat-o. Cei doi au avut insa o despartire cu multe scandaluri, dupa ce femeia l-a acuzat pe artist ca ar fi batut-o. Ce a facut Pepe cand a aflat ca Raluca Pastrama are amant Astfel ca cei doi s-au intalnit in fata .

Oana Zavoranu, atac la Raluca Pastrama dupa ce a batut-o Pepe. A facut-o de ras public

Dupa ce a luat la rost toate vedetele care se folosesc de Instagram pentru a castiga bani, Oana Zavoranu o ataca pe Raluca Pastrama dupa ce a batut-o Pepe. Fosta sotie a cantaretului a facut-o de ras pe bruneta. Ce spune Oana Zavoranu despre scandalul dintre Pepe si Raluca Pastrama Daca la inceputul lunii noiembrie .

EXCLUSIV. De cat timp isi insela Raluca Pastrama sotul. Pepe are dovezi solide si pregateste o razbunare crunta

Scandalul despartirii lui Pepe de Raluca Pastrama continua sa starneasca multe controverse. Cele doua parti nu ezita sa-si arunce in lupte toate atuurile pentru a castiga aprecierea publica sau pentru a-si construi apararea in viitoarele procese. Dupa ultimele dezvaluiri facute de apropiati ai artistului, se naste o intrebare: de cat timp isi insela Raluca Pastrama .

Ce a facut Raluca Pastrama la scurt timp dupa ce Pepe a batut-o. Imaginile sunt publice

La inceputul lunii noiembrie, Pepe isi uimea audienta cu anuntul divortului lui de sotia sa, Raluca Pastrama. Vestea a fost cu atat mai socanta cu cat cei doi pareau sa formeze o familie fericita, lipsita de evenimente grave majore. La acea data, solistul afirma ca el si partenera vor pastra o relatie civilizata pentru fiicele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )