Libnet.ro
UNICEF

14:00

A confirmat divortul! Antrenorul rupe tacerea si spune care e motivul pentru care sotia nu il mai vrea

Playtech Playtech,
A confirmat divortul! Antrenorul rupe tacerea si spune care e motivul pentru care sotia nu il mai vrea

Raluca 38 de ani) si Walter Zenga 60 de ani) divorteaza dupa 14 ani de casnicie. Si 17 de cand s-au cunoscut. Antrenorul care a pregatit-o ultima data pe Cagliari a confirmat informatia oferita in ultimele zile de presa. Italianul spune ca ruptura s-a produs cu mai mult timp in urma si ca actele de . continuă pe Playtech

Lidia Buble rupe tacerea despre relatia cu Cornel Ilie: Stim totul unul despre celalalt

Dupa ce s-a zvonit ca au o poveste de iubire, de cand au lansat o piesa impreuna, iata ca acum Lidia Buble si Crnel Ilie au avut o prima reactie despre ceea ce este intre ei. Lidia Buble rupe tacerea despre relatia cu Cornel Ilie De cand au lansat o piesa impreuna, in videoclipul careia .

Gabriela Firea rupe tacerea: Ludovic Orban a recunoscut! Am avut dreptate, adevarul iese la lumina!

Gabriela Firea este perdanta din aceste alegeri locale, dar nu s-a rezumat la aest nou statut. Imediat dupa termninarea alegerilor a iesit in presa cu mai multe declaratii. Gabriela Firea rupe tacerea intr-o inteventie avuta astazi, la Antena 3, fostul edil al Capitalei a vorbit deschis despre ultimele declaratii date de premierul Ludovic Orban, refeitor .

Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea despre realitatea din spitale. Ce ii asteapta pe romani: Va fi vai de capul nostru. Clar, scurt si cuprinzator

Medicul Adrian Streinu-Cercel a vorbit in cursul serii de luni despre inconstienta care pune stapanire pe cetateni. Acesta trage un semnal de alarma si face apel la romani pentru a respecta regulile de protectie, dar si munca medicilor din spitale, fara a-si mai da eronat cu parerea. Din pacate, managerul de la Matei Bals nu .

Cum se poarta Lavinia cu ceilalti 2 copii ai lui Stefan Banica Jr. Artistul rupe tacerea

Stefan Banica Junior a vorbit intr-un interviu recent despre relatia copiilor sai din anterioarele relatii cu actuala partenera de viata, Lavinia Parva, subiect neatins pana acum de cantaret. Vedeta a povestit si despre mezinul familiei, Alexandru. Armonia domneste in familia lui Stefan Banica Jr. Lavinia le este prietena celorlalti 2 copii ai artistului Putini stiu .

Elena Lasconi rupe tacerea abia acum! Cum a fost umilita de politicieni pentru a renunta la alegeri

Fosta jurnalista de la ProTV, a fost aleasa ca primar in Campulung. Stirea a fost bomba in toata presa iar Elena Lasconi a redevenit vedeta. in cardul unui interviu, ea a povestit cum a fost campania si cum i s-a schimbat viata. Cum a fost umilita de politicieni Elena Lasconi intrebata despre cum i s-a .

Lino Golden rupe tacerea! De la ce a pornit scandalul cu Alex Velea si Antonia

Este scandalul momentului in lumea muzicala. Lino Golden si Mario Fresh au anuntat oficial ca s-au retras din familia Golden Boy Society, din cauza ideilor impuse de patronul casei de productii, Alex Velea. Separarea de mentorul lor a ridicat multe semne de intrebare in randul admiratorilor acestora. Comentariile au aparut si multi l-au blamat pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )