Libnet.ro
UNICEF

09:45

EXCLUSIV. Paguba de sute de mii de euro pentru Pepe! Artistul se confrunta acum cu o problema fara iesire, momentan

Playtech Playtech,
EXCLUSIV. Paguba de sute de mii de euro pentru Pepe! Artistul se confrunta acum cu o problema fara iesire, momentan

Pepe nu trece prin cea mai fasta perioada din viata sa. Artistul s-a despartit de sotia lui, Raluca Pastrama, iar acum pare sa se confrunte si cu unele probleme financiare. Paguba de sute de mii de euro pentru Pepe. Este informatia momentului pentru indragitul cantaret care incearca sa scape de o investitie pe cat de . continuă pe Playtech

Vodafone Romania doneaza 50.000 de euro pentru refacerea sectiei ATI din Piatra Neamt care a fost incendiata

Vodafone Romania, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de telecom din Romania anunta ca doneaza 50. 000 de euro pentru refacerea sectiei ATI din Piatra Neamt care a fost incendiata.

Ministrul Dezvoltarii anunta ca vor fi alocatecirca 700 milioane euro pentru realizarea parcurilor industriale

Ministrul Dezvoltarii Ion Stefan de anuntat, sambata la o sedinta a Consiliului Judetean Vrancea, ca vor fi alocate circa 700 milioane euro, prin Programul National de Relansare si Rezilienta, pentru realizarea parcurilor industriale, transmite News. ro.

Autostrada Transilvania: Licitatie de 800 de milioane de euro pentru 41 km, inclusiv tunelul Meses de 3 km

Circa 41 de km din autostrada Transilvania, intre Poarta Salajului si Nusfalau, au fost scosi la licitatie de catre Compania de Autostrazi. Valoarea licitatiei este de circa 800 de milioane de euro, insa discutam de un tronson de autostrada destul de dificil, cu 65 de lucrari de arta - poduri, pasaje si viaducte - in lungime de 13 km, precum si tunelul de aproape 3 kilometri lungime pe sub dealul Meses.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )