Libnet.ro
UNICEF

10:31

George Copos are coronavirus! Mesaj din partea fostului patron de la Rapid

Playtech Playtech,
George Copos are coronavirus! Mesaj din partea fostului patron de la Rapid

Pandemia de coronavirus a lovit foarte puternic Romania, iar cazurile de infectare au crescut vertiginos. Unul dintre cei care au fost testati pozitiv cu Covid-19 este George Copos, fostul patron al Rapidului. Acesta a confirmat informatia oferita de Libertatea si chiar a avut un scurt mesaj de incurajare pentru medicii care se lupta cu pandemia. continuă pe Playtech

UPDATEOmul de afaceri George Copos are COVID-19

Omul de afaceri George Copos s-a infectat cu noul coronavirus. in momentul de fata, starea sa de sanatate si a familiei sale este una foarte buna, potrivit informatiilor transmise chiar de George Copos.

George Copos, bolnav de COVID-19: Sunt bine! La Bals, sunt super-doctori. Voi fi mereu sponsorul lor

Omul de afaceri George Copos, infectat cu coronavirus, se afla in izolare de 10 zile, dar a avut nevoie si de interventia medicilor de la Institutul Matei Bals, a spus fostul patron al echipei Rapid, in exclusivitate pentru Antena 3.

Omul de afaceri George Copos, infectat cu coronavirus

Omul de afaceri George Copos, fostul patron al echipei Rapid, este infectat cu coronavirus.

George Copos, depistat cu COVID-19

Omul de afaceri George Copos, a fost confirmat cu COVID-19. in acest moment, nu se stie care este starea de sanatate a acestuia potrivitRealitateasportiva. net. George Copos are 67 de ani si a fost.

George Copos, infectat cu Covid-19

Fost patron al Rapidului pret de ani buni, George Copos a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. in varsta de 67 de ani, omul de afaceri a ocupat in trecut, printre altele, si functia de vicepremier al Romaniei.

CORONAVIRUS |Mesaj RO-Alert primit de brasoveni: Nivel ridicat de raspandire COVID

Brasovenii au primit luni un mesaj RO-Alert in care sunt atentionati ca nivelul de raspandire al pandemiei de coronavirus este ridicat. Autoritatile din Brasov au transmis un mesaj RO-Alert Mai exact,.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )