Libnet.ro
UNICEF

15:45

Marius Tuca, veste teribila in miez de noapte. A fost infectat cu COVID-19

Playtech Playtech,
Marius Tuca, veste teribila in miez de noapte. A fost infectat cu COVID-19

Cunoscutul jurnalist Marius Tuca, moderator al show-ului de la Aleph News, a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Informatia a fost transmisa joi seara, chiar pe site-ul noii televiziuni, cu precizarea ca barbatul nu prezinta simptomele specifice bolii. Tuca se afla internat pentru 24 de ore. Mai multe detalii despre starea de sanatate a jurnalistului, in . continuă pe Playtech

Marius Tuca a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19

Jurnalistul Marius Tuca, moderator al emisiunii Marius Tuca Show de pe Aleph News, a fost confirmat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2, anunta postul de televiziune detinut de Adrian Sarbu. in ultima sa emisiune, Tuca l-a avut invitat pe doctorul Streinu Cercel, acesta din urma avand pe parcursul intregii emisiuni masca sanitara pe fata.

Marius Tuca si Jamila, infectati cu coronavirus. Ce au declarat!

Jurnalistul Marius Tuca, dar si Jamila, una dintre cele mai urmarite vloggerite de cooking din Romania, au fost infectati cu coronavirus! Iata ce au declarat cei doi! .

Marius Tuca, internat cu Covid-19. in ce stare se afla moderatorul

Jurnalistul Marius Tuca a fost confirmat cu coronavirus si a fost internat la Institutul Matei Bals din Capitala.

Marius Tuca a fost diagnosticat cu COVID-19. Care este starea jurnalistului

Marius Tuca a fost diagnosticat pozitiv cu COVID- 19. Cunoscutul jurnalist se afla internat pentru 24 de ore, iar starea sa de sanatate este buna. Nu are febra si nici alte simptome specifice si medicii nu au descoperit pana acum ca i-ar fi fost afectati plamanii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )