Libnet.ro
UNICEF

22:01

in ce stare se afla Elena Udrea, dupa ce a fost infectata cu virusul covid. Vestea de ultima ora

Playtech Playtech,
in ce stare se afla Elena Udrea, dupa ce a fost infectata cu virusul covid. Vestea de ultima ora

Elena Udrea a fost depistata cu noul coronavirus. Informatia a fost confirmata de apropiatii fostei sefe de Cabinet a lui Traian Basescu pentru WOWbiz. Detalii despre starea sa de sanatate. Elena Udrea, infectata cu virusul COVID-19. in ce stare se afla Elena Udrea ar avea noul coronavirus, ceea ce inseamna ca astazi nu s-ar prezenta . continuă pe Playtech

Elena Udrea are coronavirus! Care este starea de sanatate a fostei politiciene

Elena Udrea a fost infectata cu noul coronavirus. Apropiatii fostei sefe de Cabinet a lui Traian Basescu au confirmat informatia.

Prima reactie a Elenei Udrea, dupa ce s-a infectat cu virusul covid. Ce a transmis acum

Chiar inainte de a se prezenta in fata magistratilor, Elena Udrea a fost diagnosticata cu COVID-19. Ea s-a izolat alaturi de familie si a posta un mesaj pe pagina sa de socializare. Prima reactie a Elenei Udrea, dupa ce s-a infectat cu virusul covid Fostul ministru al Turismului a postat pe pagina de Facebook primul .

Elena Udrea, surprinsa intr-o ipostaza neobisnuita. Nu s-a mai putut abtine, ce pofte a avut

Elena Udrea a fost surprinza de fotoreporterii Ciao. ro in timp ce incerca sa-si cumpere paine proaspata de la brutarie. insa, pe cat de banala aceasta actiune, pe atat de periculoasa, caci blonda a uitat pe drum un detaliu esential. Elena Udrea a fost surprinsa intr-o ipostaza noua pentru public Elena Udrea a omis sa-si puna .

Elena Udrea, infectata cu COVID-19

Elena Udrea s-a infectat cu COVID 19 si ar fi aflat acest lucru joi seara, chiar inaintea ultimului termen din procesul in care este judecata pentru coruptie la Curtea de Apel Bucuresti, programat pentru astazi, a declarat avocatul acesteia, Veronel Radulescu.

UPDATE Elena Udrea are COVID-19, sustine avocatul acesteia. Ultimul termen al procesului in care e judecata privind finantarea campaniei electorale pentru prezidentialele din 2009, amanat

Fostul ministru Elena Udrea are COVID-19, a anuntat avocatul acesteia vineri, cand la Curtea de Apel Bucuresti era programat ultimul termen al procesului privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009, in care este judecata pentru instigare la luare de mita si spalare a banilor. Procesul a fost amanat pentru 26 ianuarie, a declarat pentru HotNews. ro Veronel Radulescu, avocatul Elenei Udrea.

Elena Udrea are COVID-19. Judecata in dosarul finantarii campaniei electorale din 2009, amanata pentru 26 ianuarie

Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri, cu incepere de la ora 10. 00, ultimul termen pe fond in dosarul de luare de mita in care sunt vizati Elena Udrea, Ioana Basescu si Dan Andronic, in legatura cu banii din campania electorala pentru alegerile din 2009.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )