Libnet.ro
UNICEF

19:15

A venit informatia pe care o asteptai: cat va costa noua Dacia Spring

Playtech Playtech,
A venit informatia pe care o asteptai: cat va costa noua Dacia Spring

Cei de la Dacia sunt zgarciti cu informatiile legate de pretul primului model electric - Dacia Spring. Au anuntat ca preturile vor fi dezvaluite abia in primavara, dar iata ca se stie. continuă pe Playtech

S-au dat de gol. Cat costa, de fapt, Dacia Spring

Spring, primul model electric de la Dacia, a fost prezentat oficial in aceasta luna. Un singur aspect a fost preferat de producatori sa ramana un mister, pretul. Cat costa, de fapt, Dacia Spring?.

Cat costa scoala de soferi, categoriile A, B si C, in toata tara

Daca te-ai hotarat sa iei permisul de conducere, atunci trebuie sa stii cat costa scoala de soferi pentru categoriile A, B si C, in toata tara. Desigur, preturile difera de la un oras la altul, dar si in functie de masina pe care doresti sa inveti sa conduci. Cat costa, de fapt, sa faci scoala .

Dacia Spring - Primul pret a fost anuntat in Ungaria. Cat costa masina electrica

Primul model electric al Dacia, despre care compania a dat pe larg detalii saptamana trecuta, costa 17. 800 de euro in Ungaria, inainte de aplicarea subventiilor. Este prima tara in care se comunica un pret pentru masina care va ajunge la companiile de ride-sharing in primavara lui 2021 si la clientii persoane fizice in toamna.

Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, scoasa la vanzare. Cat costa si cum arata spectaculosul imobil cu 15 dormitoare (GALERIE FOTO)

Din multimilionar, Irinel Columeanu a ajuns aproape falit. Fostul om de afaceri a ajuns de la un stil de viata opulent, la un trai modest. ingropat in datorii, Columbeanu a pierdut celebra vila de la Izvorani, care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )