Libnet.ro
UNICEF

23:00

Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi. Ce le-a transmis

Playtech Playtech,
Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi. Ce le-a transmis

Andra a lansat astazi piesa Barcelona, pe care le-o dedica din plin fanilor sai. La cateva ore de la lansare, piesa are aproximativ 20. 000 de vizualizari pe YouTube. Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi Cu aceata ocazie, Andra a transmis si un mesaj pe contul ei de Instagram. Hai sa . continuă pe Playtech

Andra, un mesaj pentru toti romanii: Faceti-va bagajele si hai Va invit sa zburam, sa vedem lumea intreaga (VIDEO)

Andra a lansat joi piesa Barcelona, melodie pe care o dedica tuturor fanilor sai. Cantareata a transmis un mesaj emotionant pe contul sau de Instagram, prin care ii indeamna pe toti romanii sa o.

LIDL Romania, surpriza colosala pentru clienti. Anuntul oficial pentru toti romanii

LIDL Romania vine cu un anunt incredibil pentru toti clientii sai. Iata care este marea surpriza pentru toti clientii din Romania si Europa. LIDL Romania, surpriza colosala pentru clienti LIDL vine cu o surpriza cu adevarat senzationala pentru clientii sai din toata tara, una de care toata lumea s-ar putea bucura. Dupa cum bine stiti, .

Se intampla la ANAF: masini la preturi de nimic pentru toti romanii. Ce modele de top costa uimitor de putin

ANAF are vesti excelente pentru romani. Scoate la vanzare masini cu preturi foarte mici. Ai astfel ocazia sa pui mana pe un model al marcii pe care o preferi. Iata cum arata oferta.

eMAG le da la pret de nimic pentru toti romanii: super laptopuri si telefoane de la 300 lei

Pe site-ul eMAG sunt de azi niste reduceri fenomenale. Sunt preturi mici la produse de casa, gradina, dar si gaming sau telefoane. Am selectat cateva. Cand vine vorba de reduceri, eMAG are pe.

Anuntul zilei pentru toti romanii: eMAG face spectacol cu reduceri. E pomana inainte de Black Friday

Black Friday va fi abia la mijlocul lunii noiembrie, dar deja sunt oferte bune la eMAG. Am ales cateva produse ca sa ai ce sa alegi in aceasta perioada si sa nu regreti. Cand vine vorba de.

Greseala pe care o fac toti romanii la micul dejun. Cand se bea cafeaua, de fapt

Ne ajuta sa ne trezim dimineata, ne da energie si ne incanta papilele gustative. Din pacate, putini sunt cei care stiu cand se bea, de fapt, cafeaua. Toti romanii fac aceasta greseala la micul dejun. Iata ce spun specialistii! Momentul perfect pentru a bea cafeaua Daca obisnuiesti sa bei cafea imediat ce te-ai trezit pentru .

Cel mai toxic produs pe care toti romanii il cumpara din magazine. Atentie maxima

Acesta este cel mai toxic produs pe care foarte multi romanii il cumpara din magazine si il consuma regulat. Potrivit ultimelor studii din domeniu, consumul regulat de alimente din cutii de conserve creste nivelul de bisfenol A, o substanta organica care este foarte daunatoare pentru organismul uman. Acest produs este foarte toxic pentru organism, dar .

De ce nu trebuie sa tii telefonul mobil in dormitor. Toti romanii fac aceasta greseala majora

Telefonul mobil a devenit un accesoriu la care oamenii nu renunta usor, ba chiar multi dintre ei il iau atunci cand merg la culcare, lucru care ii poate expune multor probleme de sanatate. Potrivit unor studii de specialitate, spatiul de odihna nu este compabilit cu telefonul mobil. Specialistii recomanda sa nu mai tii telefonul mobil .

Ce comoara a fost descoperita in Romania. Era ascunsa intr-o comuna uitata de mai toti romanii

Romania este o tara plina de mistere. Exista locuri magice unde oamenii duc mai departe infricosatoarele povesti cu strigoi, moroi si iele, iar, daca ar fi sa privim partea materialista a lucrurilor, in tara noastra exista cu certitudine comori ascunse. Curate sau necurate, ies astazi la iveala, dupa mii de ani, si ne adancesc in .

Ungurii fac ce Romania nu ar face, niciodata. Mii de euro pentru toti cei care vor o casa ca noua

Viktor Orban va acorda pana la 3 milioane de forinti familiilor pentru a le ajuta sa isi renoveze casele. Banii vor fi dati incepand cu anul viitor. Aceasta este cea mai recenta masura de stimulare a redresarii economice in urma pandemiei coronavirusului. Ungurii fac ce Romania nu ar face, niciodata Conform REUTERS, Guvernul Ungariei va .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )