Libnet.ro
UNICEF

15:32

Andrea Pirui de la Puterea Dragostei s-a imbogatit dupa emisiune. Din ce face foarte multi bani acum: ce surpriza

Playtech Playtech,
Andrea Pirui de la Puterea Dragostei s-a imbogatit dupa emisiune. Din ce face foarte multi bani acum: ce surpriza

Andreea Pirui, fosta concurenta la Puterea Dragostei, a avut noroc atat in competitia de la Kanal D, cat si in afara ei. Imediat dupa ce al doilea sezon al emisiunii matrimoniale a ajuns la final, blondina parca a descoperit closca cu puii de aur. Andreea Pirui de la Puterea Dragostei, promoter pe Instagram. Blondina face . continuă pe Playtech

Scandal cu Andra Volos de la Puterea Dragostei. L-a inselat pe Bogdan Mocanu?! Dezvaluirea uluitoare

Relatia dintre Bogdan Mocanu si Andra Volos a avut parte de multe suisuri si coborasuri. Dupa nenumarate despartiri si reconcilieri, cei doi au decis sa iasa din acest cerc vicios spunandu-si adio. A ramas neclar, insa, motivul rupturii. Noi informatii despre despartirea cuplului de la Puterea Dragostei: femeia l-ar fi inselat. Andra Volos a calcat .

Vedeta de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite. Ce probleme de sanatate are

Una din vedetele de la Puterea Dragoste are parte de momente foarte triste. Cum o compatimesc fanii si prin ce trece una dintre tinerele care au venit sa-si caute marea dragoste in cadrul show-ului de iubire? Clipe grele pentru una din vedetele de la Puterea Dragostei Una din tinerele venite la Puterea Dragostei pentru a-si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )