Libnet.ro
UNICEF

05:15

Bianca Dragusanu, veste bomba in miez de noapte. Ce a facut acum vedeta TV, dupa scandalul cu Alex Bodi

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu, veste bomba in miez de noapte. Ce a facut acum vedeta TV, dupa scandalul cu Alex Bodi

S-a aflat ce a facut Bianca Dragusanu dupa scandalul cu Alex Bodi. Cei doi au parasit Romania, duminica dimineata, spre o destinatie necunoscuta. Fosta prezentatoare si-a anuntat prietenii de pe Instagram cu o fotografie de pe aeroportul Henri Coanda. Incredibil. Bianca Dragusanu a plecat cu Alex Bodi in vacanta. A trecut peste bataia de 5 . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu a primit o noua veste teribila. Ce a decis acum Victor Slav

Fotoreporterii CanCan au surprins joi imagini in care Bianca Dragusanu era dusa pe brate de Bodi, dupa ce ar fi agresat-o timp de cinci ore. intre cei doi s-a mai pus problema unor agresiuni, insa niciodata la fel de dure ca cea recenta. Ca urmare a acestei intamplari, fostul sot, Victor Slav, a luat o .

Bianca Dragusanu, convorbire incredibila cu Daria Rodionova. Ce au discutat, imediat dupa ce Bianca a facut-o prostituata pe rusoaica

Controversele din triunghiul amoros se prelungesc cu un dialog, la ceas de seara, intre Bianca Dragusanu si Daria Radionova. Cele doua femei din palmaresul lui Alex Bodi si-au reglat conturile. Bianca Dragusanu, convorbire de o ora cu Daria Radionova, la ceas de seara Bianca Dragusanu a publicat imagini cu Daria Radionova, in descierea carora a .

Ce s-a intamplat, de fapt, la bataia primita de Bianca Dragusanu. Asta este adevarul! S-a aflat acum

Noi detalii ale povestii de groaza ies la suprafata. Motivul pentru care Alex Bodi si-a iesit din minti si a batut-o pe Bianca Dragusanu. Motivul agresiunii. Bataia primita de Bianca Dragusanu, exces de gelozie din partea lui Bodi Joi, Bianca Dragusanu si iubitul ei, Alex Bodi, au fost fotografiati de fotoreporterii CanCan in fata locuintei .

Ce a facut Bianca Dragusanu la nici 24 de ore dupa ce a fost batuta cu bestialitate de Alex Bodi. Cum a fost surprinsa

La numai o zi dupa ce a aparut cu vanatai pe fata, Bianca Dragusanu a fost surprinsa la cumparaturi. Astfel, se pare ca vedeta petrece cateva momente de liniste intr-un centru comercial, poate pentru a-si mai atenua din suferinta avuta. Ce a facut Bianca Dragusanu la nici 24 de ore dupa ce a fost batuta .

Bianca Dragusanu, batuta si invinetita de Alex Bodi. Accepta in continuare sau ia atitudine?

Bianca Dragusanu se pare ca a trecut prin momente cumplite dupa ultima impacare cu Alex Bodi. intre cei doi s-ar fi petrecut cel mai violent de pana acum. Accepta aceasta in continuare sau ia atitudine? .

Bianca Dragusanu rupe tacerea! Ce drama traieste de cateva saptamani: Urmeaza sa va fac dezvaluiri incendiare

Bianca Dragusanu surprinde din nou! Aceasta iese la rampa cu o dezvaluire de zile mari, o poveste destul de personala pe care a decis ca in curand sa o spuna lumii intregi. Anuntul a fost facut de vedeta pe retelele de socializare. Bianca Dragusanu vine cu dezvaluiri incendiare din viata sa personala Cunoscuta diva aduce .

Bianca Dragusanu sufera din nou. A primit inca o palma: este de necrezut ce a mai patit

Bianca Dragusanu, o noua lovitura. Noi detalii despre procesul impotriva afaceristului din Vrancea care i-a furat numele. Vedeta nu are, pentru moment, o solutie. Problemele se tin scai de ea. Bianca Dragusanu, o noua lovitura A trecut un an de la declansarea razboiului in instanta impotriva afaceristului din Vrancea care i-a furat numele Biancai Dragusanu, .

Cate clase are, de fapt, Bianca Dragusanu. A schimbat 3 licee

S-a aflat cate clase are, de fapt, Bianca Dragusanu. Chiar daca blonda nu a fost deloc o eleva silitoare, a absolvit liceul luand si examenul de Bacalaureat. Dupa, s-a inscris si la facultate, dar din pacate nu a mai terminat-o. S-a aflat cate clase are Bianca Dragusanu. Cate licee a schimbat vedeta Bianca Dragusanu a .

Bianca Dragusanu, prima reactie dupa ce a fost batuta de Alex Bodi. A spus tot adevarul

Pentru Bianca Dragusanu ultimele zile nu au fost chiar cele mai bune. Vedeta spunea ca o sa urmeze o serie de dezvaluiri socante, facand aluzie la alte violente din partea lui Alex Bodi. Apoi s-a scris ca acesta a batut-o din nou. Bianca a postat astazi cateva imagini cu o domnisoara pe care o jigneste .

Bianca Dragusanu, jigniri fara precedent dupa bataia de ieri. Derapajul pe care l-a avut

Se pare ca Bianca Dragusanu a redeschis razboiul cu Daria Radionova, fosta iubita a lui Alex Bodi. Astfel, pe contul ei de instagram, vedeta a postat doua fotografii cu rusoaica pe care a numit-o prostituata. Bianca Dragusanu, jigniri fara precedent dupa bataia de ieri Astfel, la numai o zi de cand a aparut plina de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )