Libnet.ro
UNICEF

05:00

Bianca Andreescu, in topul celor mai rentabili sportivi, langa Messi si Ronaldo. Cum se situeaza rivala Simonei Halep

Playtech Playtech,
Bianca Andreescu, in topul celor mai rentabili sportivi, langa Messi si Ronaldo. Cum se situeaza rivala Simonei Halep

Leo Messi, este unul din cei mai importanti sportivi ai acestui secol. Este considerat sportivul cel mai profitabil pentru reclamele de pe reteaua de socializare Instagram. in acest top o regasim si pe jucatoarea romanca, Bianca Andreescu. Studiul facut analizeaza 6. 000 de sportivi din 21 de discipline diferite pregatit de compania Nielsen si SportsPro. Topul . continuă pe Playtech

DigiSport: Cine este romanca misterioasa despre care presa din strainatate scrie ca este in topul celor mai frumoase sotii de fotbalisti

Andreea Sasu 30 de ani), originara din Pascani, este un fotomodel roman care a lucrat si a trait multi ani in orasul Milano, iar presa locala a nominalizat-o recent in topul celor mai frumoase sotii de fotbalisti.

Harta celor mai periculoase zone din Romania. Aici actioneaza mafiotii!

Harta celor mai periculoase zone din Romania, unde actioneaza mafiotii.

Studiu: Lionel Messi, sportivul cel mai rentabil pe Instagram - Pe ce loc se afla Bianca Andreescu

Fotbalistul argentinian Lionel Messi este sportivul cel mai rentabil pentru marcile comerciale pe reteaua de socializare Instagram, devansandu-i pe rivalul sau portughez Cristiano Ronaldo si pe baschetbalistul american LeBron James, conform unui studiu realizat de societatea Nielsen Sports, informeaza EFE.

DOLJ: Bataie intre mai multi barbati langa o sectie de votare

Un conflict intre mai multe persoane a izbucnit, duminica, in apropierea unei sectii de votare din judetul Dolj, iar doi barbati au fost loviti cu pumnii in fata de alti doi, fiind nevoie de interventia fortelor de ordine pentru aplanarea scandalului, conform news. ro.

Bataie intre mai multi barbati langa o sectie de votare. Unde a avut loc incidentul

Un coflict a izbucnit intre mai multi barbati in apropierea unei sectii de votare. Incidentul a avut locinjudetul Dolj. Conflictul s-a incheiat la sosirea politistilor. Barbatii sunt acum anch.

Reteta celor mai gustoase muraturi in otet. Ce pui in zeama ca sa iasa gogosarii deliciosi si cat se fierb ca sa ramana tari

Gospodinele se intrec toamna in conserve pentru iarna. Cele mai gustoase muraturi se fac dupa reteta regretatului gastronom Radu Anton Roman. O zeama mai ales pentru gogosari cu miere si otet, dar in care se pot pune si castraveciori, mere, pere, prune, gutui, struguri, ceapa si usturoi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )