Libnet.ro
UNICEF

10:45

Bianca Dragusanu, jigniri fara precedent dupa bataia de ieri. Derapajul pe care l-a avut

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu, jigniri fara precedent dupa bataia de ieri. Derapajul pe care l-a avut

Se pare ca Bianca Dragusanu a redeschis razboiul cu Daria Radionova, fosta iubita a lui Alex Bodi. Astfel, pe contul ei de instagram, vedeta a postat doua fotografii cu rusoaica pe care a numit-o prostituata. Bianca Dragusanu, jigniri fara precedent dupa bataia de ieri Astfel, la numai o zi de cand a aparut plina de . continuă pe Playtech

Ce a facut Bianca Dragusanu la nici 24 de ore dupa ce a fost batuta cu bestialitate de Alex Bodi. Cum a fost surprinsa

La numai o zi dupa ce a aparut cu vanatai pe fata, Bianca Dragusanu a fost surprinsa la cumparaturi. Astfel, se pare ca vedeta petrece cateva momente de liniste intr-un centru comercial, poate pentru a-si mai atenua din suferinta avuta. Ce a facut Bianca Dragusanu la nici 24 de ore dupa ce a fost batuta .

Bianca Dragusanu, rupta cu bataia 5 ore de Alex Bodi! Are ochiul vanat si abia merge

Imagini cutremuratoare! Bianca Dragusanu, rupta cu bataia timp de cinci ore de Alex Bodi. Vedeta nici nu se mai poate tine pe picioare, dupa episodul de o violenta greu de imaginat. Bianca Dragusanu, rupta cu bataia de Alex Bodi Desi parea ca totul merge, in sfarsit, bine intre cei doi, apar aceste imagini cutremuratoare. Cei .

Bianca Dragusanu, prima reactie dupa ce a fost batuta de Alex Bodi. A spus tot adevarul

Pentru Bianca Dragusanu ultimele zile nu au fost chiar cele mai bune. Vedeta spunea ca o sa urmeze o serie de dezvaluiri socante, facand aluzie la alte violente din partea lui Alex Bodi. Apoi s-a scris ca acesta a batut-o din nou. Bianca a postat astazi cateva imagini cu o domnisoara pe care o jigneste .

Cate clase are, de fapt, Bianca Dragusanu. A schimbat 3 licee

S-a aflat cate clase are, de fapt, Bianca Dragusanu. Chiar daca blonda nu a fost deloc o eleva silitoare, a absolvit liceul luand si examenul de Bacalaureat. Dupa, s-a inscris si la facultate, dar din pacate nu a mai terminat-o. S-a aflat cate clase are Bianca Dragusanu. Cate licee a schimbat vedeta Bianca Dragusanu a .

Alex Bodi, prima reactie dupa ce a batut-o pe Bianca Dragusanu. Este halucinant ce a declarat

Un mare scandal a socat lumea mondena autohtona. Bianca Dragusanu a atras atentia presei din cauza felului in care a aparut public. Aceasta abia se mai tinea pe picioare si avea ochiul vanat, tinandu-se de partenerul ei de viata, de la masina si pana la intrarea in locuinta. Alex Bodi, prima reactie dupa ce a .

Dedicatia pe care a primit-o Bianca Dragusanu in urma cu putin timp. Ce surpriza i-a facut Alex Bodi

Dupa furtuna, apare soarele, spune o vorba! Se pare ca se potriveste foarte bine si situatiei in care se afla unul dintre cele mai prezente cupluri in presa de scandal din Romania. Alex Bodi i-a facut o surpriza de zile mari Biancai Dragusanu: o dedicatie de iubire! Dedicatia pe care a primit-o Bianca Dragusanu de .

Bianca Dragusanu a primit o noua veste teribila. Ce a decis acum Victor Slav

Fotoreporterii CanCan au surprins joi imagini in care Bianca Dragusanu era dusa pe brate de Bodi, dupa ce ar fi agresat-o timp de cinci ore. intre cei doi s-a mai pus problema unor agresiuni, insa niciodata la fel de dure ca cea recenta. Ca urmare a acestei intamplari, fostul sot, Victor Slav, a luat o .

Bianca Dragusanu, batuta si invinetita de Alex Bodi. Accepta in continuare sau ia atitudine?

Bianca Dragusanu se pare ca a trecut prin momente cumplite dupa ultima impacare cu Alex Bodi. intre cei doi s-ar fi petrecut cel mai violent de pana acum. Accepta aceasta in continuare sau ia atitudine? .

Imagini socante: Bianca Dragusanu, desfigurata dupa o bataie crunta primita de la Alex Bodi. Vedeta abia se tine pe picioare

Un nou episod extrem de violent a avut loc intre Bianca Dragusanu si Alex Bodi, scriu cei de la Cancan.

Bianca Dragusanu rupe tacerea! Ce drama traieste de cateva saptamani: Urmeaza sa va fac dezvaluiri incendiare

Bianca Dragusanu surprinde din nou! Aceasta iese la rampa cu o dezvaluire de zile mari, o poveste destul de personala pe care a decis ca in curand sa o spuna lumii intregi. Anuntul a fost facut de vedeta pe retelele de socializare. Bianca Dragusanu vine cu dezvaluiri incendiare din viata sa personala Cunoscuta diva aduce .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )