Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare schimbare pe care Apple o va face pe Shazam

Playtech Playtech,
Cea mai mare schimbare pe care Apple o va face pe Shazam

Shazam a fost una dintre aplicatiile pe care le instalam pe mobil la scurt timp dupa Facebook, WhatsApp, Messenger sau Instagram. Acum, pentru ca a fost cumparata de Apple, nu va mai include. continuă pe Playtech

Romania, tara cu cea mai mare rata de analfabeti functionali din UE, aloca mai multi bani pentru invatamantul superior decat pentru cel preuniversitar

In loc sa investeasca substantial in educatia de la baza, respectiv in ciclul prescolar, primar si gimnazial, si in pofida faptului ca are cea mai ridicata rata de analfabetism functional din Uniunea Europeana aproximativ 40%), Romania aloca mai multi bani pentru sistemul universitar. Cel putin asa arata un studiu recent, realizat de Societatea Academica din Romania SAR).

, despre cea mai mare surpriza de la aniversarea fiicei sale: Mi s-a parut incredibil si emotionant in acelasi timp

, indragita moderatoare a emisiunii Te iubesc de nu te vezi, difuzata in fiecare zi de luni pana sambata, de la ora 18. 45, la Antena Stars, care si-a sarbatorit fiica de numai un.

Nadia Comaneci a marturisit care e stirea cea mai ingrozitoare despre ea: L-au sunat pe Bart si i-au spus...

Nadia Comaneci a marturisit care a fost cea mai teribila informatie care a aparut despre ea. Marea campioana la gimnastica a dezvaluit ce s-a intamplat. Acum vreo 15, 20 de ani, nu mai tin minte exact,.

Cea mai celebra actrita din China a disparut in conditii misterioase

Fan BingBing, cea mai celebra actrita din China, si una din cele mai bogate, a disparut fara urma in urma cu doua luni. Se banuie ca totul are legatura cu evaziunea fiscala de care este acuzata.

Carmen Dan, despre DEMISIE: Sunt un om responsabil. Iau cea mai corecta decizie (VIDEO)

Carmen Dan a fost audiata, marti, in Comisia de Aparare a Senatului, unde a datd eclaratii pe tema protestului din 10 august. intrebata despre o posibila demisie, Dan a spus ca va lua decizia cea mai.

SOC in muzica populara: Cea mai cunoscuta orchestra a neamului s-a apucat de cantat MANELE! Fanii sunt inmarmuriti (VIDEO)

Au notorietate, succes si nu se mai pune problema sa cante pentru bani! Lautarii din Chisinau sub bagheta maestrului Nicolae Botgros este, la ora actuala, cea mai titrata orchestra de muzica populara.

Cea mai bogata si iubita actrita a Chinei e disparuta de doua luni: pe cine a deranjat vedeta

Fan Bingbing 37 de ani), cea mai de succes actrita din China, a disparut de mai bine de doua luni, dupa ce a fost implicata intr-un scandal de evaziune fiscala.

Romania, cel mai mare producator de nuci din Europa. Cultivatorii vor sa se organizeze intr-o asociatie pentru a investi intr-un brand de tara

Agricultura are traditie in Romania si ar putea fi motorul acestei tari, daca s-ar dori cu adevarat. Fara prea mari ajutoare, tara noastra a ajuns cel mai mare producator de nunci din Europa. Circa.

Caixabank iese din actionariatul celui mai mare grup petrolier spaniol

Banca spaniola Caixabank isi instraineaza detinerea de 9,4% din cel mai mare grup petrolier din tara, Repsol, ceea ce ii va genera o pierdere de 450 de milioane de euro in trimestrul al treilea din 2018. Cota Caixabank la Repsol are o valoare de piata de peste 2,5 miliarde de euro.

Emirates si Etihad Airways dezmint ca vor sa creeze cel mai mare operator aerian din lume

Compania aeriana Emirates din Golful Persic a dezmintit ca este interesata de preluarea Etihad Airways din Abu Dhabi, pentru a crea cel mai mare operator aerian din lume, transmit Reuters si site-ul tradearabia. com.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )