Libnet.ro
UNICEF

00:06

Gina Pistol nu mai doarme noptile. Ce probleme grave exista in familie: nu are legatura cu sarcina

Playtech Playtech,
Gina Pistol nu mai doarme noptile. Ce probleme grave exista in familie: nu are legatura cu sarcina

Gina Pistol trece printr-o perioada dificila. Vedeta de la Chefi la cutite a ajuns sa nu mai doarma noptile. Din fericire, nu sunt probleme cu sarcina, nici cu relatia cu Smiley. Gina Pistol nu mai doarme noptile Gina Pistol a pus un story pe Instagram in puterea noptii, in care le povestea fanilor sai ca . continuă pe Playtech

Cum a aparut Gina Pistol insarcinata. Ce a facut iubita lui Smiley chiar acum

Fanii cuplului format din Gina si Smiley sunt in extaz la fiecare detaliu postat de acestia despre viata lor personala. Cum si-a facut acum aparitia Gina Pistol in public? Ce a facut moderatoarea show-ului Chefi la cutite? Cum si-a facut aparitia in public Gina Pistol Unul din cele mai discrete cupluri de la noi isi .

Ce se intampla in casa lui Smiley de cand Gina Pistol e insarcinata. Un amic i-a dat de gol

Smiley si Gina Pistol traiesc, fara indoiala, cea mai frumoasa perioada, iar viata li s-a schimbat complet de cand au aflat ca vor deveni parinti. Un prieten i-a dat pe gol pe indragostiti si a povestit ce se intampla in casa cantaretului de cand vedeta Antenei 1 este insarcinata. Schimbari importante pentru Smiley si Gina .

Serviciile de sanatate, poluarea aerului si infrastructura rutiera sunt cele mai importante trei probleme urbane

Serviciile de sanatate, poluarea aerului si infrastructura rutiera sunt cele mai importante trei probleme urbane, arata un sondaj derulat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei si Banca Mondiala, potrivit caruia in noua orase nivelul de satisfactie depaseste 90% Cluj-Napoca, Oradea, Alba Iulia, Brasov, Drobeta Turnu Severin, Timisoara, Sighisoara, Slatina si Iasi).

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )