Libnet.ro
UNICEF

13:16

A murit Isaac Kappy. Actorul din Thor si Terminator Salvation s-a sinucis, la 42 de ani

Playtech Playtech,
A murit Isaac Kappy. Actorul din Thor si Terminator Salvation s-a sinucis, la 42 de ani

Actorul Isaac Kappy s-a sinucis. Avea 42 de ani si era cunoscut din rolurile pe care le-a avut in filmele Thor si Terminator: Salvation. inainte sa se sinucida, a lasat si un mesaj pe Instagram, despre care a spus ca e un fel de testament al sau. Isaac Kappy era cunoscut in lumea cinematografica americana [] . continuă pe Playtech

MOARTE FULGERATOARE pentru un star al cinematografiei: Actorul s-a aruncat de pe un pod! Scrisoarea TULBURATOARE postata inainte de a muri

Isaac Kappy, cunoscut pentru rolurile din Thor, Terminator: Salvation si serialul Breaking Bad, a murit la varsta de 42 de ani, dupa ce s-a aruncat de pe un pod din Bellemont si a fost lovit.

Star din Thor si Terminator: Salvation s-a sinucis. Isaac Kappy s-a aruncat de pe un pod

Doliu in lumea filmului! Actorul Isaac Kappy a murit la varsta de 42 de ani. Starul din Thor si Terminator: Salvation s-a aruncat de pe un pod, dupa care a fost calcat de un camion, Cu doar o zi.

Actorul Isaac Kappy s-a aruncat de pe un pod: scrisoarea tulburatoare postata inainte de a muri

Actorul Isaac Kappy a murit la varsta de 42 de ani dupa ce s-a aruncat de pe un pod si a fost lovit de o masina. Recent, barbatul a facut public un mesaj in care le cerea iertare celor pe care i-a ranit si marturisea ca se considera un om rau.

Cine sunt cei doi barbati care au murit in accidentul aviatic din Buzau. Erau foarte cunoscuti la nivel local

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit, miercuri, in Buzau. in accidentul aviatic si-au pierdut viata doi barbati. Este vorba despre oameni cunoscuti la nivel local, care detineau mai multe afaceri. Avionul de mici dimenisuni s-a prabusit in zona barajului Siriu. Potrivit site-ului stiripesurse. ro, pilotul era un cunoscut om de afaceri din Cluj, Mihai Covaciu, [] .

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )