Libnet.ro
UNICEF

07:45

Oana Zavoranu, atac fara precedent la adresa vedetelor din Romania. Nu a fost niciodata atat de dura

Playtech Playtech,
Oana Zavoranu, atac fara precedent la adresa vedetelor din Romania. Nu a fost niciodata atat de dura

Oana Zavoranu, daca sperati sa se fi linistit, va dezamagim. Recent vedeta a avut critici dure la adresa vedetelor din Romania. Totul s-ar fi intamplat intr-un dialog cu fanii pe contul ei de Instagram. Oana Zavoranu, atac fara precedent la adresa vedetelor din Romania Oana Zavoranu este recunoscuta ca una din cele mai directe vedete . continuă pe Playtech

Cine sunt actorii din Sacrificiul. Cum au ajuns Dorian Popa si Oana Zavoranu alaturi de Maia Morgenstern si Marian Ralea

Ruxandra Ion este producatoarea serialului TV Sacrificiul. Acesta a avut deja doua sezoane, iar producatoare a anuntat ca urmeaza si al treilea. in distributia acestui serial se regasesc actori de exceptie. Care sunt acestia si cum au ajuns Dorian Popa si Oana Zavoranu sa joace alaturi de Marian Ralea si Maia Morgenstern, aflati in randurile .

Ce i-a facut George Burcea unui concurent de la Ferma. Dezvaluiri fara precedent

Actorul Paul Diaconescu in varsta de 31 de ani s-a nascut la Pucioasa, Dambovita si activeaza de mai bine de un deceniu in showbiz, dar emisiunea Ferma, de unde a fost recent eliminat, l-a facut si mai cunoscut. El dezvaluie ce s-a intamplat pe parcursul emisiunii. Ce i-a facut George Burcea unui concurent de la .

VIDEO Polonia neutralizeaza printr-o procedura fara precedent o bomba enorma din cel de-al Doilea Razboi Mondial

Scafandri-genisti din cadrul Marinei poloneze efectuau luni o operatiune fara precedent de neutralizare a uneia dintre cele mai mari bombe din al Doilea Razboi Mondial, descoprita pe fundul unui canal de navigatie la Swinoujscie, pe tarmul Marii Baltice, relateaza AFP.

Digi24: ANALIZA Lovitura fara precedent pentru Cluj, Bucuresti sau Iasi. Proprietarii nu mai au cui inchiria locuintele

Piata inchirierilor de locuinte a scazut cu pana la 20% anul acesta din cauza pandemiei. Cei mai multi tineri aloca un buget cuprins intre 150 si 300 de euro pentru chirie, insa nu toti vor reveni in centrele universitare. Pentru ca multe facultati fac cursuri online, cel putin in primul semestru, unii aleg sa ramana acasa. Din acest motiv, tabloul imobiliar in Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi sau Timisoara arata cu totul altfel decat in anii anteriori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )