Libnet.ro
UNICEF

11:15

A picat iCloud: ce probleme au intampinat serviciile Apple

Playtech Playtech,
A picat iCloud: ce probleme au intampinat serviciile Apple

La mai putin de 24 de ore dupa ce Facebook, WhatsApp si Instagram au intampinat probleme majore de stabilitate a serviciilor online, iCloud a patit la fel. Activitatea online a posesorilor de. continuă pe Playtech

CONFERINTA BURSA: ANTREPRENORIATUL FARA GEN / SIEGFRIED MURESAN - EUROPARLAMENTAR: Femeile castiga cu 16% mai putin decat barbatii, in UE

Femeile castiga in Uniunea Europeana cu 16% mai putin decat barbatii, iar Executivul comunitar si-a propus un plan privind reducerea acestui decalaj, precum si pentru a incuraja femeile sa isi asume roluri de conducere in politica si in afaceri, a declarat deputatul european Siegfried Muresan, intr-un mesaj video transmis Ziarului BURSA in cadrul Conferintei Antreprenoriat fara gen.

Mai putin de jumatate din romani muncesc. Doua milioane stau efectiv degeaba

Din totalul de peste 19 milioane de romani, mai putin de jumatate munceau in anul 2017, dintre care o parte sunt pensionari, altii elevi, dar exista o categorie speciala din care fac parte doua milioane de.

FACEBOOK SI INSTAGRAM AU PICAT! Sunt probleme in diverse parti ale lumii, inclusiv in Romania (FOTO)

FPlatformele Facebook si Instagram nu functioneaza, miercuri, in diverse parti ale lumii, cele mai recente update-uri inregistrandu-se la ora Romaniei 18. Utilizatorii retelelorde socializare din.

Facebook A PICAT! Sunt probleme in toata lumea (FOTO)

Facebook are, miercuri seara,probleme de functionare! Utilizatorii retelei de socializare din toata lumea au reclamat faptul ca nu pot efectua postari si distribuiri. Si in Romania sunt probleme.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )