Libnet.ro
UNICEF

01:05

Selfie de nota 10: telefonul cu care iti faci cel mai bun autoportret, conform expertilor

Playtech Playtech,
Selfie de nota 10: telefonul cu care iti faci cel mai bun autoportret, conform expertilor

In cazul in care iti cumperi un smartphone doar pentru selfie-uri care sa faca valuri pe Instagram sau Facebook, cei de la DxOMark au recomandare fara repros. in ultimul an sau doi, cei de. continuă pe Playtech

Ce se intampla in corpul tau daca nu mananci 7 zile. Pericolul la care iti expui organele

Postul negru este folosesc de mult timp si din mai multe motive. Exista cei care il abordeaza pentru a slabi, ca metoda de detoxifiere a corpului si din motive religioase, dar si multe alte motive personale. Ce se intampla in corpul tau in perioadele in care mancarea lipseste. E rau? E bine? Pericolul la care .

Victor Ponta: Alexandru Rafila inclina sa candideze la Primaria Capitalei, dar mi-a spus ca intr-o perioada atat de grava trebuie sa iti faci meseria de medic. Am incredere in profesionalismul sau (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a comentat, joi seara, in direct pe B1 TV, candidatura lui Alexandru Rafila pe listele PSD la alegerile parlamentare. Liderul Pro Romania, care il ofertase pe Rafila sa intre in cursa.

20 de alimentele sanatoase care te ingrasa si nu stiai. Greseala pe care o faci inainte sa le mananci

Multe dintre dietele de pe internet iti interzic o serie de alimente si iti recomanda, pe de alta parte, sa consumi anumite preparate, fructe sau legume. Nutritionistii, insa, trag un semnal de alarma si explica de ce unele alimente sunt sanatoase, dar te pot ingrasa si cum sa te feresti de ele. Aceasta este greseala .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )