Libnet.ro
UNICEF

11:01

Adelina Pestritu, sumar imbracata, intr-o imagine care face senzatie pe internet! Ce a ales sa poarte de ziua sotului ei

Playtech Playtech,
Adelina Pestritu, sumar imbracata, intr-o imagine care face senzatie pe internet! Ce a ales sa poarte de ziua sotului ei

Vedeta a starnit foarte multe reactii, dupa ce a publicat cateva fotografii, cu o ocazie foarte speciala. Sotul Adelinei Pestritu si-a sarbatorit ziua de nastere, iar pentru ca nu putea lasa momentul deosebit sa treaca pur si simplu, vedeta a marcat evenimentul in stilul sau unic. De aceea, toata lumea a putut sa o vada . continuă pe Playtech

Adelina Pestritu, alaturi de Kim Kardashian, la un eveniment in Los Angeles. Detaliul inedit pe care l-au observat imediat fanii. Cine s-a imbracat cel mai bine

Adelina Pestritu a reusit sa guste din visul sau American. Iata ce a ales sa poarte vedeta noastra si cum au comparat-o fanii ei cu celebra Kim Kardashian! Cine s-a imbracat mai bine? Adelina Pestritu, alaturi de Kim Kardashian Adelina Pestritu s-a putut bucura de premiera pentru Romania. Pentru prima data in 45 de ani, .

Adelina Pestritu, gafa de proportii. Totul a devenit public. Puteai sa pui macar un sutien pe tine!

Adelina Pestritu a dat cu standul in dreptul! Dupa ce a revenit in prim-plan in presa mondena, datorita premiului luat de curand, a scapat un detaliu care i-a socat pe fani. Cum s-a pozat alaturi de sotul sau? Adelina pestitu, gafa de proportii. A fost taxata grav de fani Adelina Pestritu se afla si acum .

Ce a patit Adelina Pestritu de era sa nu mai ajunga la gala din Los Angeles

Dupa ce a scapat de emotiile participarii la Gala Peoples Choice Awards, eveniment desfasurat duminica noaptea in Los Angeles, Adelina Pestritu le-a povestit amicilor sai virtuali peripetiile prin care a trecut pana sa ajunga pe covorul rosu.

Adelina Pestritu a trecut prin clipe de cosmar in America. Va imaginati ce s-ar fi putut intampla!

Vedeta s-a distrat in weekendul care s-a incheiat, insa au existat si detalii nevazute, care au stresat-o pe Adelina Pestritu. Aceasta a avut parte si de clipe de cosmar, pe langa cele extaz, odata cu pasirea pe covorul rosu, in Statele Unite ale Americii. Aceasta s-a intalnit cu vedete din sfera internationala, fiind insotita de .

Cum s-a imbracat Adelina Pestritu pe covorul rosu in Los Angeles

Adelina Pestritu s-a numarat azi-noapte printre vedetele care au pasit pe covorul rosu al Galei E! Peoples Choice Awards. Iata cum s-a imbracat cu aceasta ocazie! .

Cu cine s-a intalnit Adelina Pestritu la evenimentul din Los Angeles

Adelina Pestritu nu-si mai incape de fericire dupa ce a luat parte, alaturi de o multime de vedete internationale, la Gala E! Peoples Choice Awards! Iata cu cine s-a intalnit acolo! .

Adelina Pestritu a stralucit pe covorul rosu al galei Peoples Choice 2019 din LA: ce tinuta a purtat si cum s-a pozat cu vedetele de la Hollywood

Adelina Pestritu 32 de ani) a fost prezenta la gala E! Peoples Choice Awards 2019, care a avut loc la Los Angeles, pentru a-i fi inmanat premiul pentru Cel mai bun influencer din Romania. Vedeta de televiziune s-a pozat cu vedete precum Kim Kardashian 39 de ani) si Pink 40 de ani).

CADOU INCENDIAR de la Adelina Pestritu pentru sotul ei! FANII AU AMUTIT cand au vazut asta! Cred ca a facut infarct (FOTO)

Virgil Steblea a primit un cadou inedit de la sotia sa, Adelina Pestritu. BOMBA ANULUI! FUEGO, PRINS iN FAPT CU MIRABELA DAUER! IRINA LOGHIN A AFLAT ADEVARUL! IMAGINI BOMBA Vedeta a pozat intr-o lenjerie.

Adelina Pestritu a renuntat la inhibitii si la haine in Las Vegas. Cum si-a sarbatorit sotul frumoasa bruneta

Adelina Pestritu a renuntat la inhibitii si la haine in Las Vegas. Cum si-a sarbatorit sotul frumoasa bruneta aflati din.

Adelina Pestritu, SURPRINSA iN PAT cu... Pozele AU AJUNS pe internet! Dupa o partida de (FOTO)

Aflati in America pentru a participa la un eveniment, Adelina Pestritu s-a pozat alaturi de sotul ei, Virgil Steblea, intr-o ipostaza inedita.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )