Libnet.ro
UNICEF

12:00

Alexandru Cumpanasu, luat peste picior de Mircea Badea: Ma gasiti atragator? Sper ca nu sunteti sfios acum

Playtech Playtech,
Alexandru Cumpanasu, luat peste picior de Mircea Badea: Ma gasiti atragator? Sper ca nu sunteti sfios acum

Mircea Badea si Alexandru Cumpanasu au participat marti seara o interventie in direct la emisiunea lui Razvan Dumitrescu. Acestia au avut un schimb de replici dure, dupa ce pe internet s-a dezlantuit un adevarat scandal, pornind de la asa zisele discutii indecente de pe reteaua sociala Tik Tok. Alexandru Cumpanasu, acuzat de instigare la ura . continuă pe Playtech

Mircea Badea catre Alexandru Cumpanasu: Ma gasiti atragator? Sper ca nu sunteti sfios acum

Mircea Badea a avut marti seara o interventie in direct la emisiunea lui Razvan Dumitrescu, in care era invitat si Alexandru Cumpanasu. Dupa ce in spatiul public au aparut mai multe mesaje compromitatoare dintre o eleva de liceu, care se presupune ca era minora la momentul discutiei, si Alexandru Cumpanasu.

Dani Otil, luat la rost de Mircea Badea. Toata Romania a auzit ce a putut spune la TV despre el

Dupa ce si-a suparat fanii cu o poza considerata mult prea sexy pentru retelele de socializare, Dani Otil a fost luat la rost de Mircea Badea. Toata Romania a auzit ce a putut spune la TV despre el. Dani Otil, luat la intrebari de Mircea Badea in urma cu doar cateva zile, indragitul matinal de .

Alexandru Cumpanasu, instigatorul tuturor elevilor din Romania. E ireal ce ii pune sa faca

Alexandru Cumpanasu continua cu intriga, dar de data aceasta in mediul online. Fostul politician este prezent pe aplicatia Tik Tok sub numele de Proful online unde diseca diverse evenimente din viata elevilor. Cum reuseste sa-i instige pe majoritatea dintre minori? Alexandru Cumpanasu vs profesorii din institutii Alexandru Cumpanasu revine cu controversa cu care a obisnuit .

Sociologul Gelu Duminica, critici dure la adresa lui Alexandru Cumpanasu: Este acelasi om care s-a hranit si a supt din multe sinecuri de la toate partidele

Sociologul Gelu Duminica a facut intr-o interventie pentru B1 TV o descriere critica a lui Alexandru Cumpanasu, aflat in centrul unui nou scandal public. Acesta a declarat ca Alexandru Cumpanasu reprezinta po.

CTP, acuzatii grave la adresa lui Alexandru Cumpanasu in scandalul discutiilor de pe Tik Tok. Ce vrea sa faca dupa cazul Caracal cu adolescentii in viata

Cristian Tudor Popescu a abordat in cursul serii de luni un subiect extrem de delicat si de popular in ultimele zile. Alexandru Cumpanasu, fost candidat la presedentie si personaj puternic mediatizat in cazul Caracal, se afla in mijlocul unui scandal de proportii, fiind acuzat ca instiga zeci de mii de adolescenti la abandon scolar. Potrivit .

Alexandru Cumpanasu, acuzat de o tanara ca i-a facut propuneri indecente cand era eleva: S-o vezi dezbracata. E super fit

O tanara din Bucuresti il acuza pe Alexandru Cumpanasu ca, in urma cu trei ani, pe vremea cand era minora, a fost abordata de acesta prin intermediul unui proiect, iar in timpul unei conversatii pe WhatsApp, Cumpanasu i-ar fi facut propuneri indecente.

Se strange lantul in jurul lui Alexandru Cumpanasu: procurorii au deschis dosar in rem in cazul postarilor de pe Tik Tok

Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 4 au inceput urmarirea penala in rem pentru incitare la ura sau discriminare in cazul discutiilor lui Alexandru Cumpanasu cu tinerii care il urmaresc TikTok.

Surse: Dosar penal in scandalul Alexandru Cumpanasu - Tik Tok

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti ar fi inceput urmarirea penala in rem in cazul Alexandru Cumpanasu -TikTok pentru infractiunea de incitarea la ura sau discriminare si nu vizeaza o persoana, ci doar fapta, potrivit unor surse din ancheta.

Dosar penal pentru incitare la ura sau discriminare in cazul lui Alexandru Cumpanasu

Procurorii au deschis dosar penal in rem pentru fapte) pentru infractiunile de incitare la ura sau discriminare, in cazul lui Alexandru Cumpanasu.

Alexandru Cumpanasu isi pierde controlul pe TikTok dupa ce un tanar il acuza ca profita de naivitatea copiilor: Ba animalule! Nesimtitu dracu! VIDEO

Fostul candidat la alegerile prezidentiale Alexandru Cumpanasu, care in prezent a strans un val urias de incredere si simpatie din partea adolescentilor, si-a pierdut cumpatul pe TikTok, unde un tanar il acuza ca profita de naivitatea copiilor si ca ii pacaleste.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )