Libnet.ro
UNICEF

19:30

Boeing 737 Max, intr-o decolare care te lasa fara rasuflare

Playtech Playtech,
Boeing 737 Max, intr-o decolare care te lasa fara rasuflare

Un video cu Boeing 737 Max intr-o decolare extrema face valuri pe internet. Asta pe fondul problemelor pe care aeronava le are. Boeing 737 MAX 8 este modelul de aeronava interzis in Uniunea. continuă pe Playtech

Cum verifici cu ce aeronava ai zbor dupa tragediile cu Boeing 737 MAX 8. Optiuni de cautare pe Seat Guru si Flight Radar

Boeing 737 MAX 8 este modelul de aeronava interzis in Uniunea Europeana, cel putin temporar. Agentia Europeana pentru Siguranta Aviatiei EASA) a decis, de marti seara, sa suspende zborurile avioanelor Boeing 737-8 Max si 737-9 Max in spatiul Uniunii Europene. Decizia a fost luata dupa accidentul aviatic din Etiopia in urma caruia au murit 157 [] .

Donald Trump SUSPENDA toate zborurile Statelor Unite cu Boeing 737 MAX 8 pana cand Boeing vine cu o solutie

Presedintele american Donald Trump a ordonat, miercuri, sistarea tuturor zborurilor care ar fi trebuit efectuate cu modelul de avion Boeing 737 MAX 8, in urma tragediei din Etiopia, relateaza CNN. Tot potrivit.

ULTIMA ORA Trump anunta suspendarea zborurilor pentru Boeing 737 MAX 8 si MAX 9

Donald Trump a anuntat ca toate avioanele Boeing 737 MAX 8 si MAX 9 vor fi mentinute la sol, scrie AFP.

UPDATE Trump anunta suspendarea zborurilor pentru Boeing 737 MAX 8 si MAX 9

Donald Trump a anuntat ca toate avioanele Boeing 737 MAX 8 si MAX 9 vor fi mentinute la sol, dupa ce un avion al Ethiopian Airlines s-a prabusit, ucigand 157 de persoane, scrie AFP.

SUA suspenda operarea aeronavelor Boeing 737 MAX, anunta Donald Trump

Aeronavele Boeing 737 MAX 8 si MAX 9 de pe teritoriul SUA vor fi blocate la sol, transmite Reuters, care citeaza o declaratie a presedintelui american Donald Trump.

Pilotii americani s-au plans oficial de modul in care se comporta in zbor Boeing 737 Max. Manualele de operare sunt criminal de prost facute

Avioanele Boeing 737 Max continua sa agite spiritele mai ales dupa ce a s-a aflat ca mai multi piloti americani care zboara cu acest tip de aparat au inregistrat plangeri oficiale cu privire la modul in care se comporta aeronavele in unele faze de zbor, arata CNN dupa consultarea unor baze de date federale.

SUA suspenda operarea aeronavelor Boeing 737 MAX 8, anunta Donald Trump

Aeronavele Boeing 737 MAX 8 de pe teritoriul SUA vor fi blocate la sol, transmite Reuters, care citeaza o declaratie a presedintelui american Donald Trump.

Stirile ProTV: Zborurile cu Boeing 737 Max, suspendate si in Romania. Reactiile pasagerilor de pe Otopeni

Zborurile avioanelor Boeing 737 Max-8 si Max 9 au fost suspendate marti seara de Agentia Europeana pentru Siguranta Aviatiei in urma tragediei de duminica din Etiopia, soldata cu 157 de morti.

Statele Unite au suspendat zborurile aeronavelor Boeing 737 MAX

Statele Unite au suspendat ieri, zborurile aeronavelor Boeing 737 MAX, din motive de siguranta, dupa prabusirea de duminica a anui avion de acest tip al Ethiopian Airlines, in urma careia 157 de oameni si-au pierdut viata.

Efectul de domino: Brazilia, Columbia, Panama si Mexic au anuntat ca suspenda zborurile avioanelor Boeing 737 MAX

Autoritatile aeronautice civile din Brazilia, Columbia, Panama si Mexic au anuntat suspendarea zborurilor avioanelor Boeing 737 MAX, dupa accidentul aerian din Etiopia, soldat cu 157 de morti, informeaza cotidianul The New York Times, citat de Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )