Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat costa NFS Heat in Romania si care sunt marile surprize

Playtech Playtech,
Cat costa NFS Heat in Romania si care sunt marile surprize

Need For Speed, pentru multi, e jocul copilariei si jocul internet cafe-urilor. intre timp, a ajuns la un nou capitol: NFS Heat. E deja disponibil in Romania. Dupa lansarea FIFA20, Electronic. continuă pe Playtech

VIDEO Volkswagen ID.3. L-am rezervat. Cum? De ce? Cat costa?

Volkswagen ID. 3 are, oficial, preturi pentru Romania, iar echiparea de baza include dotari nesperate pentru o versiune de intrare in gama. Pretul? 36. 000 Euro, cu tot cu TVA si fara niciun fel de ecobonus sau reducere. Adica un pret aflat semnificativ sub pragul de 40. 000 Euro, orientativ, anuntat de Volkswagen anterior. Am plasat precomanda pentru ID. 3 inca din 8 Mai 2019, in primele ore ale startului precomenzilor. Iata cum am procedat, de ce am ales ID. 3 si cat costa toate cele trei versiuni disponibile pe piata in primul an, sub numele 1ST Edition.

HOROSCOP weekend 9-10 noiembrie. Gemenii rezolva probleme serioase. Berbecii realizeaza care sunt cei mai importanti oameni din viata lor

Berbec Acorzi mai multa atentie detaliilor si incepi sa realizezi care sunt oamenii cu adevarat importanti din viata ta. in acest weekend ai curajul sa renunti la lucrurile toxice din viata ta. Taur .

Curs valutar BNR vineri, 8 noiembrie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs pentru vineri, 8 noiembrie. Iata cotatiile de azi, evolutia monedelor de circulatie internationala si schimbarile Indicelui ROBOR din cursul precedent! Curs valutar BNR pentru vineri, 8 noiembrie Banca Nationala a Romaniei aduce in prim-plan noile cotatii pentru azi. Acestea vor fi actualizare pe site-ul oficial BNR .

Branza unica in lume, facuta intr-o pestera din Romania. Cat costa un kilogram

In judetul Cluj, in localitatea Taga, intr-o grota, cativa fermieri din Transilvania produc celebra branza de Nasal, cu mucegai alb, pe care o numesc regina branzeturilor. Produsele de la Taga sunt.

Cat costa iPhone 11 la Digi si ce modele poti cumpara

Asa cum era de asteptat, Digi |RCS-RDS a intarziat cu iPhone 11. La mai bine de o luna dupa ce telefonul a ajuns in Romania, e listat si de acest operator. Nu sunt insa disponibile toate.

Telefonul care chiar rezista la apa a ajuns in Romania. Cat costa CAT S52

Telefoanele CAT s-au remarcat prin designul robust si rezistenta sporita. Asa ca acum, pe final de 2019, era nevoie de altceva. Si asa ajungem la CAT S52, un telefon care-i rezistent, dar.

PROFETIA lui Arsenie Boca despre Romania! Cand vine APOCALIPSA si care sunt SEMNELE care prevestesc SFARSITUL

Cum arata Apocalipsa dupa profetiile parintelui Arsenie Boca? Preotul a detaliat motivele pentru care sfarsitul va veni pentru omenire, conform previziunilor sale. Dependenta oamenilor de tehnologie,.

Misa revine la Directia Marilor Contribuabili din ANAF: Practic m-am reintors pe postul pe care sunt titular - UPDATE

Fostul Ministru al Finantelor in Guvernarea PSD - Ionut Misa, care a fost si presedinte al Fiscului, a confirmat, pentru HotNews. ro, ca se intoarce sef la Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili, de unde a fost indepartat prin detasare.

Este esential ca industria financiara sa ofere consumatorilor servicii adecvate, fara a-i incarca cu produse sau optiuni pe care nu le folosesc sau care sunt riscante (reprezentant al consumatorilor)

Este o prioritate pentru consumatori ca industria financiara sa le ofere servicii adecvate, fara a-i incarca cu produse sau optiuni pe care nu le folosesc sau care sunt riscante, a spus miercuri la Bruxelles Calu Monica, presedinta a Asociatiei Consumers UnitedConsumatorii Uniti, un ONG dedicat protectiei consumatorilor. Ea a reprezentat consumatorii romani in cadrul celei de-a doua editii a Conferintei anuale a Forumului Industriei Financiare de Retail - ERFF- Consumers at the heart of finance in Europe Consumatorul in centrul industriei financiare din Europa).

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )