Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu i-a socat pe toti: ce spune despre bunicul Luizei Melencu

Playtech Playtech,
Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu i-a socat pe toti: ce spune despre bunicul Luizei Melencu

Dupa ce a intrat intr-o noua cumpana, fiind acuzat de hartuire sexuala in urma unei convorbiri pe care a purtat-o cu o tanara, pe Internet, pentru care exista marturii si inregistrari video, Profu online, dupa cum se intituleaza in mediul virtual, a revenit la cazul care l-a consacrat, Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu a lansat o . continuă pe Playtech

Dosar penal pentru incitare la ura sau discriminare in cazul lui Alexandru Cumpanasu

Procurorii au deschis dosar penal in rem pentru fapte) pentru infractiunile de incitare la ura sau discriminare, in cazul lui Alexandru Cumpanasu.

Toate acuzatiile la adresa lui Alexandru Cumpanasu si ce pedeapsa risca fostul candidat la presedintie din cauza clipurilor de pe TikTok

Alexandru Cumpanasu se afla in centrul unu nou scandal. Dupa ce a fost acuzat ca a derulat contracte dubioase cu statul si dupa implicarea zgomotoasain cazul Caracal, fostul candidat la prezidentiale.

Se strange lantul in jurul lui Alexandru Cumpanasu: procurorii au deschis dosar in rem in cazul postarilor de pe Tik Tok

Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 4 au inceput urmarirea penala in rem pentru incitare la ura sau discriminare in cazul discutiilor lui Alexandru Cumpanasu cu tinerii care il urmaresc TikTok.

Surse: Dosar penal in scandalul Alexandru Cumpanasu - Tik Tok

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti ar fi inceput urmarirea penala in rem in cazul Alexandru Cumpanasu -TikTok pentru infractiunea de incitarea la ura sau discriminare si nu vizeaza o persoana, ci doar fapta, potrivit unor surse din ancheta.

Plangere penala pe numele lui Alexandru Cumpanasu. Mama unei fete a spus adevarul la Politie

Probleme mari pentru Alexandru Cumpanasu. Mama unei tinere a depus plangere penala impotriva lui Alexandru Cumpanasu pentru corupere de minori. Plangere penala pe numele lui Alexandru Cumpanasu Femeia a fost la Sectia 16 de Politie din Capitala si a depus o plangere pe numele lui Alexandru Cumpanasu. Este posibil sa fie vorba despre corupere de .

Alexandru Cumpanasu, luat peste picior de Mircea Badea: Ma gasiti atragator? Sper ca nu sunteti sfios acum

Mircea Badea si Alexandru Cumpanasu au participat marti seara o interventie in direct la emisiunea lui Razvan Dumitrescu. Acestia au avut un schimb de replici dure, dupa ce pe internet s-a dezlantuit un adevarat scandal, pornind de la asa zisele discutii indecente de pe reteaua sociala Tik Tok. Alexandru Cumpanasu, acuzat de instigare la ura .

Corpul de Control al MAI verifica Jandarmeria pentru cheltuieli de 400.000 de lei cu paza lui Alexandru Cumpanasu

Corpul de Control al Ministerului de Interne face verificari la Jandarmeria Romana dupa ce Alexandru Cumpanasu a primit in 2019 protectie din partea brigadei speciale de interventie. in perioada august - octombrie 2019, protectia lui Cumpanasu ar fi costat nu mai putin de 400 de mii de lei.

Corpul de Control al MAI ia la bani marunti Jandarmeria pentru cheltuielile cu paza lui Alexandru Cumpanasu

Corpul de Control al Ministerului de Interne face verificari la Jandarmeria Romana dupa ce Alexandru Cumpanasu a primit in 2019 protectie din partea brigadei speciale de interventie. in perioada august - octombrie 2019, protectia lui Cumpanasu a costat 400 de mii de lei.

Sociologul Gelu Duminica, critici dure la adresa lui Alexandru Cumpanasu: Este acelasi om care s-a hranit si a supt din multe sinecuri de la toate partidele

Sociologul Gelu Duminica a facut intr-o interventie pentru B1 TV o descriere critica a lui Alexandru Cumpanasu, aflat in centrul unui nou scandal public. Acesta a declarat ca Alexandru Cumpanasu reprezinta po.

Alexandru Cumpanasu, acuzat de o tanara ca i-a facut propuneri indecente cand era eleva: S-o vezi dezbracata. E super fit

O tanara din Bucuresti il acuza pe Alexandru Cumpanasu ca, in urma cu trei ani, pe vremea cand era minora, a fost abordata de acesta prin intermediul unui proiect, iar in timpul unei conversatii pe WhatsApp, Cumpanasu i-ar fi facut propuneri indecente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )