Libnet.ro
UNICEF

12:31

Cea mai mare conferinta de securitate cibernetica din Europa Centrala si de Est are loc la Bucuresti: concurs de hackeri buni

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare conferinta de securitate cibernetica din Europa Centrala si de Est are loc la Bucuresti: concurs de hackeri buni

DefCamp se desfasoara pe 8-9 noiembrie in Bucuresti, unde sunt asteptati peste 1. 500 de participanti din toata lumea. continuă pe Adevărul

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana, pentru a saptea luna consecutiv. Potrivit Eurostat, in august inflatia a ajuns la 4,7%, in timp ce.

Am avut din nou cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele UE

Pentru a saptea luna consecutiv, tara noastra a avut, in luna august, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,7%, dupa o rata anuala a inflatiei de 4,3% inregistrata in iulie, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Agerpres.

Eurostat: Romania a avut si in luna august cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat in iulie, pentru a saptea luna la rand, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4,7%, in timp ce media europeana s-a situat la 2,1%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat.

Romania, din nou tara cu cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a saptea luna consecutiv

Romania a avut in august, pentru a saptea luna consecutiv, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,7%, dupa o rata anuala a inflatiei de 4,3% inregistrata in iulie, arata.

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul!Preotul Constantin Necula spune ce inseamna o relatie perfecta si femeia ideala

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul este sa-l anuleze cu pretentii absurde. Distrugand tocmai libertatea reactiei, a vointei care limpezeste.

O gravida a fost transportata in toiul noptii pana la Bucuresti, dupa ce medicii din cea mai mare maternitate din zona au refuzat sa o primeasca

O gravida din Barlad, care putea naste in orice moment, a fost refuzata de medicii Maternitatii Cuza Voda din Iasi, dupa ce ginecologii din Barlad si-au declinat competenta, data fiind complexitatea.

Gravida transportata in toiul noptii pana la Bucuresti, dupa ce medicii din cea mai mare maternitate din Moldova au refuzat sa o primeasca

O gravida din Barlad, care putea naste in orice moment, a fost refuzata de medicii Maternitatii Cuza Voda din Iasi, dupa ce ginecologii din Barlad si-au declinat competenta, data fiind complexitatea cazului. in toiul noptii, gravida a fost transportata aproape 300 de kilometri pana la o maternitate din Bucuresti.

Imagini dramatice! Cea mai mare furtuna din acest an a lovit Filipine si a facut primele victime - VIDEO

Cel putin trei persoane au fost ucise si patru au fost ranite sambata in Filipine la trecerea taifunului Mangkhut, au anuntat responsabilii din domeniul gestionarii in caz de dezastre. Consiliul national.

Mesajul dur transmis de PapaFrancisc:Asta va fi cea mai mare infrangere a voastra

Papa Francisc a laudat sambata in Sicilia sacrificiul preotului Iosif Puglisi, asasinat de mafie cu douazeci si cinci de ani in urma, si le-a transmis mafiotilor ca nu sunt crestini, transmit EFE, AFP si Re.

Prezentator TV, prins cu droguri! Legatura pe care o are cu cea mai temuta grupare de interlopi din Romania

Legatura dintre artistul disparut fara urma, un mafiot din gruparea Sportivilor si un prezentator prins cu droguri! Citeste mai mult.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )