Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cine sunt cei mai vulnerabili in fata stirilor false de pe internet

Playtech Playtech,
Cine sunt cei mai vulnerabili in fata stirilor false de pe internet

Cu toate ca toti oamenii risca sa cada in capcana stirilor false de pe internet, o anumita categorie de varsta este mai vulnerabila in fata acestui fenomen. Cercetatorii de la. continuă pe Playtech

EXATLON 3. Cine sunt cei zece FAIMOSI. Nu o sa-ti vina sa crezi! Esca e in delir!

Exatlon - editia a 3-a incepe in data de 12 ianuarie. S-a aflat deja cine va lua startul de partea Faimosilor. -Costin Gheorghe, 29 de ani, fotbalist - Ami - cantareata -Andreea Arsine .

Tutuianu continua atacurile la PSD, acuznd modul n care au fost alocati banii catre judete: Unde sunt cei care se bateau cu pumnii n piept ca fac si dreg?

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu, exclus PSD, continua atacurile la adresa conducerii partidului, acuzand modul in care au fost alocati de catre Guvern banii pentru judete si faptul ca Dambovita a fost nedreptatit: Unde sunt cei care se bateau cu pumnii in piept ca fac si dreg?.

SCANDAL URIAS in Franta: Unul dintre cei mai cunoscuti romancieri a iesit la rampa cu declaratii sexiste cutremuratoare! Femeile de peste 50 de ani...

Yann Moix, unul dintre cei mai cunoscuti autori si prezentatori de televiziune din Franta, a aruncat scena publica in aer, dupa ce a afirmat ca este incapabil sa iubeasca o femeie a carei varsta a.

Ger napraznic si ninsori abundente peste Romania. in nordul tarii sunt cele mai mari zapezi

Ger napraznic si ninsori abundente peste Romania. in nordul tarii sunt cele mai mari zapezi. Iar in Capitala vremea rece a facut si primele accidente. in ultimele 24 de ore, drumarii au intervenit.

Adi Mutu implineste azi 40 de ani! Interviu inedit cu Briliantul: Care sunt cele mai mari regrete, unde s-a simtit cel mai bine si cine ar trebui sa joace in rolul de vietii sale

Adrian Mutu, cel mai cunoscut international roman din fotbal in acest mileniu, implineste astazi varsta de 40 de ani. Prin urmare, gsp. ro a realizat un interviu in exclusivitate cu Briliantul, care.

Romnia si lanseaza oficial presedintia UE. Cei mai importanti oficiali europeni vin joi si vineri la Bucuresti. Ceremonia oficiala va avea loc diseara la Ateneu, unde este anuntat si un protest

Ceremonia oficiala de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene va avea loc, joi, la Ateneul Roman, la Bucuresti fiind prezenti Jean Claude Juncker, Colegiul Comisarilor, presedintele Parlamentul European, Antonio Tajani, si presedintele Consiliului European, Donald Tusk. in fata Ateneului, insa, este anuntat si un protest.

Romnia si lanseaza oficial presedintia UE. Cei mai importanti lideri europeni vin joi si vineri la Bucuresti. Ceremonia va avea loc diseara la Ateneu, unde este anuntat si un protest

Ceremonia oficiala de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene va avea loc, joi, la Ateneul Roman, la Bucuresti fiind prezenti Jean Claude Juncker, Colegiul Comisarilor, presedintele Parlamentul European, Antonio Tajani, si presedintele Consiliului European, Donald Tusk. in fata Ateneului, insa, este anuntat si un protest.

Numarul turistilor straini care au vizitat Romania in 2018, in crestere. Cei mai multi vin din Germania, Israel si Italia

Sosirile inregistrate in structurile de primire turistica in primele 11 luni din 2018 au insumat circa 12 milioane, in crestere cu 6,4% fata de perioada similara din 2017, conform datelor furnizate de Institutul National de Statistica. Din numarul.

Locuri de munca pentru romani, in strainatate.Culegatorii de capsuni, printre cei mai cautati

Peste 1. 500 de locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate prin intermediul retelei Eures.

Unul dintre cei mai mari actori romani sufera de o forma rara de cancer: Simt ca sfarsitul imi e aproape!

Sambata, Teatrul de Comedie din Bucuresti a implinit 58 de ani. Cu acesta ocazie, marii actori ai Romaniei s-au intalnit si au sarbatorit. Printre cei prezenti s-a numarat si indragitul actor Vladimir G?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )