Libnet.ro
UNICEF

16:00

Digi |RCS-RDS creste preturile la toate serviciile. Cat vei plati pentru TV si internet

Playtech Playtech,
Digi |RCS-RDS creste preturile la toate serviciile. Cat vei plati pentru TV si internet

Rcs-rdsDigi RCS-RDS creste preturile incepand cu 10 ianuarie la toate serviciile oferite. Cat te va costa abonamentul la internet si la TV in lunile urmatoare. Operatorii telecom din Romania. continuă pe Playtech

Digi creste preturile la toate serviciile. Cat vei plati pentru TV si internet

Incepand cu 10 ianuarie Digi RCSRDS creste preturile la toate serviciile oferite. Cat te va costa abonamentul la internet si la TV in lunile urmatoare. Operatorii telecom din Romania au.

DIGI va creste preturile unor servicii de comunicatii de la 1 martie, pe fondul investitiilor n dezvoltare si ca reactie la cresterea continua a costurilor

Grupul DIGI/RCSRDS, cel mai mare operator local de cablu TV si internet fix, a anuntat vineri ca va creste, de la 1 martie 2019, preturile anumitor servicii furnizate, pentru a raspunde nevoii continue de dezvoltare si de crestere a calitatii serviciilor furnizate, precum si pentru a reactiona la cresterea continua a costurilor pe care le suporta. Daca nu sunt de acord cu majorarile, clientii pot renunta in termen de 30 de zile, la serviciile contractate fara a plati penalitati. Anul trecut si alti operatori, ca UPC, Telekom sau Orange, au crescut preturile unor servicii, fara sa anunte public acest lucru.

Primele efecte ale ordonantei controversate. RCSRDS majoreaza preturile serviciilor

Operatorul telecom RCSRDS a anuntat marti ca va majora preturile abonamentelor pentru serviciile de televiziune, telefonie mobila si fixa, Internet mobil si fix, atat pentru abonamentele noi, cat si pentru contractele in derulare. Masura este pusa pe seama noilor costuri impuse de ordonanta pe fiscalitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )