Libnet.ro
UNICEF

15:30

Google da 40 de milioane de dolari pe tehnologia cu care sa faca ceasuri bune

Playtech Playtech,
Google da 40 de milioane de dolari pe tehnologia cu care sa faca ceasuri bune

Zvonuri legate de un ceas inteligent Pixel de la Google se imprastie pe internet de ani de zile. Cea mai noua achizitie a Google iti arata intentiile companiei. Un smartwatch ar fi o. continuă pe Playtech

Facebook spune ca va investi 300 milioane dolari n programe de sustinere a jurnalismului

Facebook va investi 300 milioane dolari in urmatorii trei ani pentru diverse proiecte legate de jurnalism, in special pentru favorizarea transmiterii de informatii pe plan local, anunta compania. Nu vrem ca publisherii sa fie dependenti de noi, ci vrem sa ii ajutam, spun cei de la companie.

CORESPONDENTA DIN MELBOURNE Premii de 63 milioane dolari australieni la Australian Open 2019

In fiecare an, luna ianuarie marcheaza cel mai important eveniment sportiv din emisfera sudica - Australian Open, primul din cele patru turnee de tenis din seria Grand Slam. Ca de fiecare data, organizatorii au anuntat si in 2019 imbunatatiri pentru confortul spectatorilor sau jurnalistilor, dar si - ceea ce conteaza cel mai mult - ale valorii premiilor oferite jucatorilor : anul acesta, totalul lor a ajuns la 63 de milioane de dolari australieni! .

Euronext, oferta de 729 milioane dolari pentru Bursa norvegiana

Operatorul bursier pan-european Euronext a lansat, astazi, oficial, o oferta de 729 de milioane de dolari in numerar pentru preluarea Bursei norvegiene.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )