Libnet.ro
UNICEF

20:02

Se intampla la Digi |RCS-RDS chiar acum: primesti gratis asa ceva. Ce conditii trebuie indeplinite

Playtech Playtech,
Se intampla la Digi |RCS-RDS chiar acum: primesti gratis asa ceva. Ce conditii trebuie indeplinite

Digi |RCS-RDS s-a remarcat cu vitezele foarte bune la internet fix, adica prin fir. Si in 2021 incearca sa nu piarda acel loc. Ba chiar incearca sa faca asta si pe wireless. De anul. continuă pe Playtech

Familia Duduianu, ghinion dupa ghinion. Ce a patit chiar acum fiul lui Emi Pian, este uluitor

Familia Duduianu intampina ghinion dupa ghinion. Ce a patit chiar acum fiul lui Emi Pian, este uluitor. Ce a patit Aly este strigator la cer. inca un necaz in familia Duduienilor. Ce a patit Aly, fiul lui Emi Pian Este ghinion teribil in familia lui Emi Pian dupa ce fiul celebrului interlop, Aly, a facut .

Informatii de ultima ora despre plecarea lui Marius Sumudica. Ce s-a intamplat in Turcia, chiar acum

Marius Sumudica, decizie finala dupa un sezon si jumatate la Gaziantep. Anuntul de ultima ora al clubului. Ne exprimam recunostinta fata de Sumudica si intregul sau staff si le uram succes in cariera. Marius Sumudica a plecat de la Gaziantep. Anuntul oficialilor turci Gaziantep a anuntat ca a ajuns la un numitor comun cu Marius .

Alex Bodi a uitat-o complet pe Bianca Dragusanu. Ce a transmis chiar acum: fanii sunt uimiti

Desi cand era in inchisoarea ii statea mintea la ea, chiar daca acasa il astepta Daria, Alex Bodi a demonstrat astazi ca a uitat-o complet pe Bianca Dragusanu. Afaceristul i-a facut o declaratie de dragostei actualei sale partenere. Pretioasa mea, a alintat-o acesta. Alex Bodi, declaratie de dragoste pentru Daria. Afaceristul a uitat-o complet pe .

Meghan Markle, veste teribila, primita chiar acum. A patit-o din cauza plecarii in SUA

Meghan Markle a ratat oficial sansa de a devenit cetatean al Marii Britanii din cauza plecarii in SUA. Era nevoita sa locuiasca in Regatul Unit timp de trei ani inainte de a solicita cetatenia si de a se califica legal pentru un pasaport britanic. Veste pentru Meghan. A ratat sansa de a deveni cetatean britanic .

Donald Trump, decizie unica in SUA. Ce au aflat jurnalistii americani chiar acum: este fara precedent in istorie

Potrivit The New York Times, presedintele in functie al Statelor, Donald Trump, le-a sugerat consilierilor ca vrea sa se gratieze in ultimele zile ale mandatului, acest lucru ar marca in istoria SUA, o utilizare extraordinara si netestata a prerogativelor prezidentiale. Donald Trump, decizie unica in SUA in diverse discutii de dupa scrutinul prezidential din 3 .

Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani. S-a intamplat chiar acum in jumatate din Romania

In cateva judete din nord-vestul tarii, o pana de curenta provocat mari probleme la alimentarea cu energie electrica. Cel putin 5 judete sunt afectate, fiind o problema la alimentarea cu energie fara precedent in ultimii 30 de ani. Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani Vineri, 8 ianuarie, o problema de .

Este interzis pentru romanii care stau la bloc. Decizia uluitoare luata chiar acum la tribunal

Romanii care stau la bloc au parte de noi reguli inca de la inceputul noului an. Decizia luata de tribunal i-a socat pe unii dintre locatarii blocurilor. Care este noul anunt pe care trebuie sa-l stie toata lumea din aceasta categorie? Noua regula pentru romanii care locuiesc la bloc Noua decizie a tribunalului socheaza o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )