Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mircea Diaconu, lovitura pentru Dan Barna, pe internet. Ce iti apare daca il cauti pe candidatul USR-PLUS

Playtech Playtech,
Mircea Diaconu, lovitura pentru Dan Barna, pe internet. Ce iti apare daca il cauti pe candidatul USR-PLUS

Mircea Diaconu pare sa fi scos armele grele, inainte de inceperea in mod oficial a alegerilor prezidentiale. Cu doar cateva zile inainte ca romanii sa mearga la vot si sa-si aleaga viitorul conducator al tarii, la o simpla cautare pe Internet dupa numele lui Dan Barna afiseaza si un rezultat surpriza. Mircea Diaconu, lovitura pentru . continuă pe Playtech

Sinteza zilei. Document devastator pentru Dan Barna

Dosarul penal al proiectelor finantate din bani europeni ale lui Dan Barna, redeschis de DNA pe 28 octombrie 2019, a fost clasat nelegal de DNA Alba pe savarsirea infractiunii de folosire sau prezentarea cu rea.

Un nou esec de imagine pentru Dan Barna: Prezidentiabilul USR-PLUS si-a tinut discursul de la Cluj, intr-o sala mai mult goala decat plina (VIDEO)

Esec dupa esec pentru Dan Barna. Candidatul la prezidentiale din partea USR-ului pare sa nu isi revina dupa ancheta Rise Project. Prezent la Cluj, Dan Barna a patit rusinea vietii lui. La o intrunire a.

Mircea Badea, atac fara precedent la Dan Barna. Nu intra in turul doi, il aresteaza!

Mircea Badea l-a atacat pe Dan Barna, dupa ce Rise Project a publicat o noua ancheta cu privire la neregulile din afacerile sale cu fonduri europene. Mircea Badea, atac la Dan Barna Mircea Badea, prezentatorul emisiunii in Gura Presei, a avansat o teorie care il are ca punct de sprijin pe Dan Barna, candidatul Aliantei .

Mircea Badea, pronostic-soc despre Dan Barna: Daca nu intra in turul doi, il aresteaza saptamana viitoare!

Mircea Badea a comentat, marti, pe pasa cu Sinteza zilei, noile dezvaluiri facute de Rise Project despre candidatul Aliantei USR PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna. Citeste si: Lovitura devastatoare.

Mircea Diaconu raspunde acuzatiilor lui Dragos Bucur: Ce, l-am pus pe coji de nuca? Teatrul nu e zona de fite. El a ales sa plece la 6.000 de dolari

Mircea Diaconu, candidat sustinut la prezidentiale de ALDE si ProRomania, a explicat, la Adevarul Live, de ce l-a lasat sa doarma pe un hol de teatru pe actorul Dragos Bucur, intr-o deplasare la Viena, precizand ca nu l-a pus sa doarma pe coji de nuca si ca Bucur a ales sa se reorienteze profesional pentru a castiga mai multi bani.

Mircea Diaconu: Nu as fi acceptat sa fiu candidatul PSD. De la Basescu incoace putem vorbi de viol asupra Constitutiei. Nu ma regasesc in noul PNL

Mircea Diaconu, candidatul sustinut de ALDE si ProRomania la prezidentiale, a vorbit, la Adevarul Live, despre persoanele care il sustin pentru a intra in turul al II-lea, de ce nu a aparut pana acum la dezbateri cu alti candidati sustinuti de partide parlamentare si planurile sale de a lucra cu Guvernul PNL, in cazul in care e ales.

Dragos Bucur, dezvaluiri neasteptate despre Mircea Diaconu: Hai ca nu mai pot. Prezentatorul PRO TV a povestit umilinta prin care a trecut

Povestile creionate de Mircea Diaconu suna bine, dar de cand a ajuns in prim-plan datorita posturii de candidat la alegerile prezidentiale tot mai multe lucruri ies la iveala. Din pacate, este vorba despre evenimente care nu-i fac cinste. Ce dezvaluri a facut Dragos Bucur despre politician si ce umilinta a indurat de la posibilul viitor .

Dragos Bucur il contrazice pe Mircea Diaconu: A dormit in cabina, impreuna cu baiatul dansului, nu in holul teatrului din Viena Fiul sau nu juca in spectacol

Actorul Dragos Bucur ii raspunde lui Mircea Diaconu care a sustinut intr-un interviu ca in turneul Nottara la Viena a dormit in holul teatrului cu toata echipa. Bucur sustine intr-o postare pe Facebook ca Diaconu a dormit in cabina, in pat, impreuna cu fiul sau cu care venise in turneu desi nu juca in spectacol.

Tradare majora in PSD. il voi sustine pe Mircea Diaconu la prezidentiale, nu pe Dancila!

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, a anuntat miercuri, pe pagina sa de facebook, ca il sustine pe Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale. Edilul a scris ca Mircea.

Mircea Diaconu, la Sinteza zilei. Ce intrebare i-ar adresa lui Klaus Iohannis intr-o confruntare directa

Mircea Diaconu a fost intrebat, joi seara, de Mihai Gadea, la Sinteza zilei, ce intrebare i-ar adresa presedintelui si candidatului la prezidentiale Klaus Iohannis daca ar fi fata in fata intr-o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )