Libnet.ro
UNICEF

01:05

Solistul trupei Carlas Dreams a ramas fara masca. Detalii nebanuite despre cel mai misterios artist din Romania

Playtech Playtech,
Solistul trupei Carlas Dreams a ramas fara masca. Detalii nebanuite despre cel mai misterios artist din Romania

Solistul trupei Carlas Dreams a fost dat de gol de jurnalistii din Rusia, care l-au surprins fara masca, l-au fotografiat si au publicat pozele pe internet. Alaturi de Andrei Tarus se mai aflau in acel moment Emanuel Masson, chitaristul grupului, Octav Capota, muzicianul proiectului si Catalin Petre Andrei, bateristul formatiei. Solistul trupei Carlas Dreams a . continuă pe Playtech

SOC TOTAL: Solistul Carlas Dreams a ramas FARA MASCA. Detalii INCREDIBILE despre cel mai misterios artist din Romania! (FOTO)

Surpriza pentru fanii Carlas Dreams. Solistul trupei a fost dat de gol de jurnalistii din Rusia, care l-au surprins fara masca, l-au fotografiat si au publicat pozele pe internet, scrie playtech. ro. Alaturi de.

Loredana Groza a intrecut orice masura! Ultima ei aparitie a lasat aproape tot la vedere. Toti au ramas fara cuvinte cand au vazut-o

Loredana Groza a intrecut orice masura si a aparut cu totul la vedere! indragita cantareata s-a facut remarcata mai mult decat si-ar fi dorit, cu o saptamana in urma, cand a fost prezenta in emisiunea matinala Neatza cu Razvan si Dani. Diva a purtat o costumatie cu decolteul generos mult prea la vedere. De aceea, .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Doua sectii de votare din Gorj au ramas fara energie electrica. Procesul de vot nu a fost intrerupt

Doua sectii de votare din judetul Gorj au ramas, duminica seara, fara energie electrica, insa procesul de vot nu a fost intrerupt, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al BEJ, Corina.

Digi24: Alegatorii din Dijon au ramas fara cuvinte cand au vazut cum s-au imbracat membrii sectiei de votare

Felul in care s-au imbracat membrii sectiei de votare din Dijon i-au lasat fara cuvinte pe alegatorii care au venit sa voteze la alegerile prezidentiale 2019.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )