Libnet.ro
UNICEF

15:30

Speriata de valul de reactii adverse, WhatsApp amana implementarea noilor politici de intimitate

Adevărul Adevărul,
Speriata de valul de reactii adverse, WhatsApp amana implementarea noilor politici de intimitate

WhatsApp a decis sa amane implementarea fortata a noilor reguli privind datele personale, dupa ce a starnit un val de reactii adverse, concretizat prin milioane de oameni care au migrat catre produsele alternative. continuă pe Adevărul

Speriata de exodul masiv al clientilor, WhatsApp amana trei luni implementarea noilor politici de intimitate

WhatsApp a anuntat ca amana pana la 15 mai implementarea fortata a noilor reguli privind colectarea datelor personale ale utilizatorilor si transferul acestora catre compania - mama Facebook, potrviti unei postari pe blogul companiei.

LIVE TEXT Cate persoane s-au vaccinat anti-covid-19 in Romania, pana azi, 21 ianuarie. Cati au avut reactii adverse

In data de 27 decembrie, la nivel european, incepea campania de vaccinare anti-covid. Produsul preponderent folosit in aceasta campanie, pentru moment, este vaccinul produs de BioNTech Pfizer. Din 27 decembrie a inceput prima faza de vaccinare, cea a personalului medical. Cate persoane s-au vaccinat anti-covid-19 in Romania 21 ianuarie 2021 Persoane vaccinate impotriva COVID-19 .

inca 13.821 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore. Cate reactii adverse au fost inregistrate

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a anuntat ca, in ultimele 24 de ore, au fost vaccinate 13. 821 de persoane, numarul total ajungand la 154. in acelasi interval, s-au inregistrat 60 de reactii adverse comune si minore, o alta fiind in curs de investigare.

WhatsApp amana actualizarea politicilor privind confidentialitatea dupa protestele utilizatorilor

WhatsApp a anuntat vineri ca va amana pentru trei luni modificarile termenilor privind confidentialitatea, dupa ingrijorarile exprimate de multi utilizatori ca serviciul de mesagerie mobila va partaja date confidentiale cu compania-mama, Facebook, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )