Libnet.ro
UNICEF

12:30

STUDIU. Ce-si doresc oamenii la aniversarea a 30 de ani de WWW

Adevărul Adevărul,
STUDIU. Ce-si doresc oamenii la aniversarea a 30 de ani de WWW

La aniversarea a 30 de ani de World Wide Web WWW), peste 11. 000 de oameni din Europa, Orientul Mijlociu si Africa EMEA) au impartasit lucrurile pe care serviciul web le-a facut posibile pentru ei pana acum si ce spera ca va face acesta posibil in viitor. continuă pe Adevărul

Google sarbatoreste 30 de ani de www

Marti, 12 martie, se implinesc 30 de ani de cand omul de stiinta britanic Tim Berners-Lee a lansat lucrarea Information Management: A Proposal -Managementul informatiei: O propunere, care a marcat crearea World Wide Web, omniprezentul www de pe calculatoarele conectate la internet. Compania Google, o afacere de 136 de miliarde de dolari pe an, in ziua de azi, sarbatoreste aniversarea www printr-un doodle omagial pe motorul sau de cautare.

Google sarbatoreste 30 de ani de www

Marti, 12 martie, se implinesc 30 de ani de cand omul de stiinta britanic Tim Berners-Lee a lansat lucrarea Information Management: A Proposal -Managementul informatiei: O propunere, care a marcat crearea World Wide Web, omniprezentul www de pe calculatoarele conectate la internet. Compania Google, o afacere de 136 de miliarde de dolari pe an, in ziua de azi, sarbatoreste www printr-un doodle omagial pe motorul sau de cautare.

Google sarbatoreste 30 de ani de www. Urmareste LIVE transmisiunea aniversara de la CERN

Marti, 12 martie, se implinesc 30 de ani de cand omul de stiinta britanic Tim Berners-Lee a lansat lucrarea Information Management: A Proposal -Managementul informatiei: O propunere, care a marcat crearea World Wide Web, omniprezentul www de pe calculatoarele conectate la internet. Compania Google, o afacere de 136 de miliarde de dolari pe an, in ziua de azi, sarbatoreste www printr-un doodle omagial pe motorul sau de cautare. Citeste pe StartUpCafe. ro despre istoria dezvoltarii wwwUrmareste LIVE transmisiunea aniversara de la CERN, locul unde Tim Berners-Lee a pus bazele World Wide Web .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )