Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tara cu cel mai ieftin internet mobil. De ce e pretul atat de mic?

Playtech Playtech,
Tara cu cel mai ieftin internet mobil. De ce e pretul atat de mic?

Internet in India, martie 2019: preturile pentru utilizarea datelor mobile au avut o noua scadere. Potrivit unui raport BBC, tara are cele mai scazute preturi pentru internet mobil in banda larga din lume. Tehnologul si scriitorul Prasanto K Roy explica, intr-o analiza publicata de BBC News, cum s-a intamplat acest lucru. Raportul BBC citeaza un [] . continuă pe Playtech

Pretul petrolului Brent a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni

Pretul petrolului Brent a urcat, ieri, la cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni, fiind sustinut de reducerea productiei aplicata de OPEC si de sanctiunile americane impotriva Venezuelei si Iranului, transmite Reuters, citata de News. ro.

BOGDAN BELCIU, PWC ROMANIA: Tara noastra are cel mai scazut grad de intermediere financiara din UE

Studiu PwC: Doar 68% dintre firmele de la noi au investit in 2018, comparativ cu 87% la nivelul UE Tara noastra are cel mai scazut grad de intermediere financiara din Uniunea Europeana UE), la un nivel de 25,7% anul trecut, media UE fiind de aproximativ 83%, in timp ce unele state au, chiar, un nivel de intermediere de peste 100%, a precizat, vineri, in cadrul unei conferinte, Bogdan Belciu, partener Servicii de consultanta in afaceri si management, in cadrul PwC Romania.

La Calarasi a fost cel mai cald din Europa. Temperaturile s-au apropiat de 28 de grade, intr-o zi uimitoare din punct de vedere meteo

Pe 18 martie la Calarasi au fost 27,5 grade, orasul din sudul Romaniei fiind cel mai cald din Europa. in multe locuri s-au depasit 25 de grade in tara si a fost cald si in zona de munte, cu peste 23 de grade la Brasov. La Giurgiu au fost 27,1 grade, iar la Oltenita, 26,9 grade, arata datele INMH.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 MARTIE Nuclearelectrica - cel mai performant emitent din BET

Inregistrand o crestere de 1,09%, in intervalul 7 - 14 martie, in raport cu moneda euro, actiunile Nuclearelectrica SNN) reprezinta titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicelui BET, al celor mai lichizi emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a marcat o scadere de 0,53% in perioada mentionata.

Cel mai mare producator de miere din Romania a inceput sa fabrice bere. Unde se vinde Gloria, sortimentul laudat de producatori drept nisa niselor

Cel mai mare producator de miere din Romania, societatea Apidava Blaj, a prezentat un sortiment de bere cu miere despre care spun ca este fabricat in premiera nationala.

[P] AQUA Carpatica, singurul brand romanesc prezent la Natural Products Expo West din California, cel mai mare targ B2B dedicat industriei produselor organice

In perioada 7-9 martie 2019, brandul AQUA Carpatica a prezentat gustul puritatii segmentului business din intreaga lume, in cadrul Natural Products Expo West din Anaheim, Los Angeles, California, cel mai mare targ B2B dedicat industriei produselor organice si naturale.

Cel mai titrat specialist in antiterorism din Romania analizeaza atentatul din Noua Zeelanda

Cel mai titrat specialist roman in problematica antiterorista i-a acordat un interviu lui Radu Tudor pe tema efectelor, consecintelor si elementelor de legaturacu Romania ale atentatului terorist din Noua.

Rovana Plumb: PSD este cel mai pro-european partid

Partidul Social Democrat este cel mai pro-european partid, a declarat duminica, la Braila, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a criticat europarlamentarii romani care denigreaza Romania la Bruxelles, potrivit Agerpres.

Lider liberal, la summitul PPE: Batalia la europarlamentare va fi foarte dura, ne luptam cu cel mai primitiv si toxic socialism din UE

Secretarul general al Partidului National Liberal, Robert Sighiartau, a declarat sambata ca batalia, la alegerile europarlamentare din luna mai, va fi foarte dura, deoarece se va da cu cel mai primitiv si toxic socialism din Uniunea Europeana.

VIDEO Sute de mii de algerieni au participat la cel mai amplu miting impotriva presedintelui Bouteflika

Sute de mii de persoane au participat vineri la un protest antiguvernamental la Alger, acesta fiind cel mai amplu miting organizat pana in acest moment impotriva presedintelui Abdelaziz Bouteflika, care conduce Algeria de doua decenii, informeaza agentia Dpa, citata de Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )