Libnet.ro
UNICEF

01:05

O tara inca ramasa in urma: cate gospodarii din Romania au acces la internet

Playtech Playtech,
O tara inca ramasa in urma: cate gospodarii din Romania au acces la internet

Internetul a devenit parte din viata tuturor, dar inca exista zone in Romania in care accesul la retea nu e inca disponibil. Romania a facut progrese in ultimii ani in privinta. continuă pe Playtech

INS: Opt din zece gospodarii din Romania aveau acces la internet de acasa, in 2020

Peste trei sferturi din totalul gospodariilor din Romania 78,2%) aveau acces, in 2020, la reteaua de internet de acasa, in crestere cu 2,5 puncte procentuale fata de anul anterior, releva datele publicate, astazi, de Institutul National de Statistica.

Vedeta din Romania care n-a mai iesit din casa din februarie 2020. Momente tulburatoare, ce probleme de sanatate are

Pandemia de coronavirus a dat total peste cap viata a multora dintre persoanele publice. O vedeta din Romania n-a mai iesit din casa din februarie 2020. Motivul pentru care a luat aceasta decizie drastica este unul legat de problemele de sanatate. Cornel Constantiniu nu a mai iesit din casa de aproape un an in urma .

Cantareata din Romania care nu vrea sa se casatoreasca desi are relatie de 4 ani: E greu cand esti artist

O cantareata din Romania le-a pus pe jar pe unele dintre femei care abia asteapta sa fie in postura ei. Cu toate ca multe ravnesc la stabilitate si la o relatie inchegata, aceasta nu se grabeste deloc sa imbrace rochia de mireasa si marturiseste ca desi iubeste si e iubita are nevoie de timp singura .

Editiadedimineata.ro: Primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei

Romanii sunt mai tristi, mai furiosi, mult mai anxiosi si au un sentiment sporit de singuratate, toate fiind efecte directe ale pandemiei SARS-Cov-2, arata primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei. Specialistii care au realizat studiul trag un semnal de alarma in contextul in care rezultatele preliminare ale studiului arata ca pandemia de coronavirus a avut efecte semnificative asupra sanatatii mintale a populatiei din Romania: 42% dintre respondenti au raportat o inrautatire a stresului, iar aproximativ o treime dintre respondenti au raportat o inrautatire a nervozitatii.

Descoperire uluitoare in casele din Romania. Cercetatorii au fost luati prin surprindere

O descoperire uluitoare a fost facuta in casele din Romania. Cercetatorii au fost luati prin surprindere. Ce se intampla cu adevarat in locuintele romanilor, vedeti un pic mai jos. Romanii, cei mai ingramaditi din UE, dar in casele lor. Studiu Eurostat O descoperire uluitoare a fost facuta in casele romanilor. Cercetatorii sunt luati prin surprindere .

Veste teribila pentru copiii din Romania. Nu se intampla nici in 2021: Guvernul a facut anuntul trist

Statul s-a angajat, statul s-a sustras. Copiii din Romania nu primesc cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021. Amanarea e oficiala, aflam dintr-o ordonanta care a fost oficializata in ultima zi din 2020. Fara sprijin de la Guvern pentru copiii Romaniei: nu vor primi cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021 .

Vaccinarea COVID-19 pe intelesul tuturor - O parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania explica totul despre vaccin Vlad Voiculescu: Razboiul il vom castiga doar prin vaccinare

Ce stim in acest moment despre vaccinarea impotriva COVID-19? Ce dovezi stiintifice exista? Colegiul Medicilor va invita sa luati parte la un demers de informare in premiera, organizat in parteneriat cu Universitatile de Medicina si Farmacie. Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita si o parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania raspund la cele mai mari curiozitati despre vaccin, de la profilul beneficiu-siguranta pana la criteriile de prioritizare a vaccinarii si dezinformarea din mediul online pe subiectul vaccinarii anti COVID-19.

Diva din Romania care petrece in Dubai, 3 zile si 3 nopti, de ziua ei: Eu am platit tot

Loredana Chivu s-a distrat pe bani grei in Dubai, alaturi de familie si prieteni. Diva a oferit detalii despre evenimentele fericite din ultima vreme din viata sa, dar si despre posibila relatie pe care ar avea-o cu un milionar insurat din Timisoara. Loredana Chivu, la distractie in Dubai, de ziua ei. Am platit-o si am .

Sosia lui Alex Bodi e senzationala. Cum arata cantaretul din Romania care ii seamana leit

Alex Bodi are o sosie. Multi spun despre cantaretul de muzica populara Marian Vijoi ca el si afaceristul din Medias ar putea fi frati. in plus, au si aceeasi placere, Bianca Dragusanu, despre care interpretul a spus ca ar vrea sa o scoata la cafea. Marian Vijoiu, Alex Bodi din folclor. Sosia afaceristului o apreciaza .

Vedeta din Romania care s-a pensionat ca sa poata supravietui: Faliment scrie pe mine! Bancile nu au rabdare

De cateva saptamani, poetul si prezentatorul de televiziune este pensionar. El spune ca, dupa ce restaurantele sale din Capitala au dat faliment, a trebuit sa faca acest pas ca sa se poata descurca. Motivul pentru care s-a pensionat Mircea Dinescu Celebrul poet, Mircea Dinescu s-a pensionat. Poetul sustine ca nu se simte deloc pensionar, insa, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )