Libnet.ro
UNICEF

15:15

Toate gafele facute de Viorica Dancila. Colectia, intr-un video pe internet, totul gratis, pe banii romanilor

Playtech Playtech,
Toate gafele facute de Viorica Dancila. Colectia, intr-un video pe internet, totul gratis, pe banii romanilor

Toate gafele facute de Viorica Dancila sunt o adevarata sursa de inspiratii pentru bancuri. Ea va ramane in istoria Romaniei drept politicianul care debitat cele mai multe perle si a spus cele mai multe fraze fara rost si fara sens. Viorica Dancila a fost, este si va fi mereu criticata pentru modul defectuos nu neaparat [] . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, intampinata de protestatari furiosi la Barlad: Daca intru acolo, bag mana in parul ei VIDEO

Viorica Dancila a avut parte de o noua primire ostila, de aceasta data la Barlad. Sefa Guvernului a fost abordata de un barbat si de o femeie, care s-au declarat extrem de nemultumiti de guvernarea PSD. Premierul Viorica Dancila a mers, marti, la Barlad, unde a fost intampinata de mai multi protestari. Ei au cerut [] .

VIDEO Viorica Dancila, abordata de o femeie furioasa la Barlad: Daca intru acolo, bag mana in parul ei. Buzatu, pus si el lazid: Numai analfabeti v-au ales

Vizita premierului Viorica Dancila la Barlad a fost marcata de proteste la intrarea in Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman.

Viorica Dancila, mesaj IMPORTANT dupa ranirea soldatilor romani in Afganistan: Am discutat cu ministrul Apararii (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, pe contul sau de Twitter ca a discutat cu ministrul Apararii astfel incat cei 5 militari romani raniti in Afganistan sa primeasca cele mai bune ingrijiri.

Viorica Dancila: 20.000 de lei, bani gratis, pentru fiecare gospodarie din Romania. Dezicii de ULTIMA ORA la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca fiecare gospodarie din Romania va putea sa primeasca un ajutor nerambursabil in valoarea de 20. 000 de lei. Banii vorputeafi folositi, de exemplu,.

Viorica Dancila nu se teme de o evaluare a Guvernului - VIDEO

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea anunta zilele trecute ca dupa alegeri ar putea urma o evaluare a activitatii Guvernului. Premierul a declarat ca nu ii este teama ca ar putea fi.

Viorica Dancila: Voi vota la referendum. Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat ca va merge duminica la urne si va vota si la referendum, nu doar la alegerile europarlamentare, informeaza Agerpres. Premierul a insistat ca este o sustinatoare a statului.

Viorica Dancila, in judetul Suceava: Suntem intr-o vizita in judetul Hunedoara, vizita VIDEO

Viorica Dancila s-a lovit marti de o noua eroare. Premierul a declarat ca se afla in Hunedoara, dar, de fapt, era intr-o vizita in judetul Suceava. Sefa Executivului a facut aceasta confuzie chiar.

VIDEO Viorica Dancila, aflata in Suceava, gafeaza din nou: Suntem intr-o vizita la Hunedoara

Premierul Viorica Dancila si ministrii Sorina Pintea si Orlando Teodorovici au sustinut o conferinta de presa, marti, 21 mai, la Primaria Frasin, din judetul Suceava. Cu o zi inainte, cei trei s-au intalnit pe ascuns cu primarii PSD, la o pensiune din apropierea orasului Gura Humorului.

VIORICA DANCILA: Se discuta proiectul O familie, o casa

Premierul Viorica Dancila anunta ca Guvernul discuta, in prima lectura, proiectul O familie, o casa, o varianta mai aproape de nevoile cetatenilor a programului Prima Casa.

Mircea Badea o jigneste pe Viorica Dancila: Imbecila planetei

Viorica Dancila a fost scriticata de Mircea Badea, dupa ce a declarat ca isi va exercita dreptul la vot atat la alegerile europarlamentare, cat si la Referendumul pentru justitie. Realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a avut un mesaj dur si pentru PSD. Da. Voi participa duminica la vot si voi vota [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2829 seconds )