Libnet.ro
UNICEF

10:00

World Wide Web, cum arata prima pagina de internet din lume?

Playtech Playtech,
World Wide Web, cum arata prima pagina de internet din lume?

La inceputurile World Wide Web internetului, raritatea computerelor facea din acest serviciu ceva extraordinar si incitant, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Pe atunci, ideea de a umbla cu un dispozitiv portabil dupa noi, pe care sa existe posibilitatea de a accesa internetul, era o utopie. Azi lucrurile s-au schimbat, dar e amuzant [] . continuă pe Playtech

World Wide Web: lucruri de care n-aveai habar despre internet

World Wide Web, mai cunoscut dreptwww, a implinit 30 de ani. Ei bine, s-au intamplat o groaza de lucruri intre timp. World Wide Web, in prezent, inseamna retele sociale, cloud, telefoane care sunt capabile sa acceseze lumea online imediat si o dezvoltare a standardului 5G pentru un internet si mai bun. World Wide Web, pe [] .

WORLD WIDE WEB. Google celebreaza WORLD WIDE WEB, internetul, cu un Doodle Special

WORLD WIDE WEB Termenul World Wide Web, abreviat WWW sau si www, numit scurt si web, care in engleza inseamna panza de paianjen); de multe ori este confundat cu retea net) si se pronunta /716;w605;720;ld.

World Wide Web. 30 de ani de cand exista www

World Wide Web. Termenul World Wide Web, abreviat WWW sau si www, numit scurt si web, care in engleza inseamna panza de paianjen); de multe ori este confundat cu retea net) si se pronunta /716;w605;720;ld.

World Wide Web. Apelul lansat de inventatorul internetului

World Wide Web Inventatorul World Wide Web, britanicul Tim Berners-Lee, a sustinut luni, la Geneva, cu ocazia a 30 de ani de la nasterea retelei, ca utilizatorii ar trebui sa detina controlul complet asupra da.

World Wide Web. Google sarbatoreste Internetul. Cati ani implineste reteaua

World Wide Web Cand Tim Berners-Lee, absolvent de Oxford, si-a prezentat la CERN, in urma cu 30 de ani, propunerea pentru un sistem de management al informatiei, e putin probabil sa fi anticipat puterea si.

Inventatorul World Wide Web a lansat un apel la controlul datelor personale de catre utilizatori

Britanicul Tim Berners-Lee, inventatorul World Wide Web, a tinut sa precizeze luni, la Geneva, cu ocazia a 30 de ani de la nasterea retelei, ca utilizatorii ar trebui sa detina 039;039;controlul complet039;039; asupra datelor personale, relateaza AFP.

World Wide Web aniversarea internetului vine cu o surpriza de la Google: ce varsta a implinit

World Wide Web este subiectul celui mai nou doodle de la Google, iar gigantul din Mountain View vrea sa-ti aminteasca de aniversarea internetului, asa acum il stim astazi. inainte sa.

Google sarbatoreste 30 de ani de www. Urmareste LIVE transmisiunea aniversara de la CERN

Marti, 12 martie, se implinesc 30 de ani de cand omul de stiinta britanic Tim Berners-Lee a lansat lucrarea Information Management: A Proposal -Managementul informatiei: O propunere, care a marcat crearea World Wide Web, omniprezentul www de pe calculatoarele conectate la internet. Compania Google, o afacere de 136 de miliarde de dolari pe an, in ziua de azi, sarbatoreste www printr-un doodle omagial pe motorul sau de cautare. Citeste pe StartUpCafe. ro despre istoria dezvoltarii wwwUrmareste LIVE transmisiunea aniversara de la CERN, locul unde Tim Berners-Lee a pus bazele World Wide Web .

Google sarbatoreste 30 de ani de www

Marti, 12 martie, se implinesc 30 de ani de cand omul de stiinta britanic Tim Berners-Lee a lansat lucrarea Information Management: A Proposal -Managementul informatiei: O propunere, care a marcat crearea World Wide Web, omniprezentul www de pe calculatoarele conectate la internet. Compania Google, o afacere de 136 de miliarde de dolari pe an, in ziua de azi, sarbatoreste www printr-un doodle omagial pe motorul sau de cautare.

Google Doodle WWW. Google sarbatoreste 30 de ani de World Wide Web

Google Doodle WWW. Marti, 12 martie, se implinesc 30 de ani de cand omul de stiinta britanic Tim Berners-Lee a lansat lucrarea Information Management: A Proposal - Managementul informatiei: O.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )