Libnet.ro
UNICEF

17:00

De ce Adela Popescu nu a anuntat ca este gravida, pana acum. Motivul secret al cuplului celebru

Playtech Playtech,
De ce Adela Popescu nu a anuntat ca este gravida, pana acum. Motivul secret al cuplului celebru

Radu Valcan si Adela Popescu vor deveni parinti pentru a treia oara. Astazi, la scurt timp dupa ce viitoarea mamica a facut anuntul, sotul ei a oferit un interviu despre bebelus. El a dezvaluit si motivul pentru care au pastrat sarcina ascunsa. De ce Adela Popescu nu a anuntat ca este gravida, pana acum Vineri, . continuă pe Playtech

Adela Popescu e insarcinata! A anuntat in direct la Vorbeste Lumea

Zvonurile aparute in presa in ultima saptamana sunt adevarate. Adela Popescu este insarcinata, iar ea si Radu Valcan se pregatesc sa devina pentru a treia oara parinti.

Adela Popescu este insarcinata cu al treilea copil! Vedeta a anuntat ca este ultima zi la emisiunea pe care o prezenta

Prezentatoarea TV Adela Popescu si sotul ei, Radul Valcan, asteapta cel de-al treilea copil al cuplului. Anuntul a fost facut de vedeta in cadrul emisiunii pe care o prezinta, apoi aceasta a revenit si cu un mesaj pentru fani, pe o retea de socializare.

Adela Popescu este insarcinata pentru a treia oara. Vedeta isi doreste o fetita

Adela Popescu este insarcinata pentru a treia oara. Vedeta a confirmat vestea in timpul emisiuniiVorbeste lumea, de la PRO TV,pe care o prezinta alaturi de Cove. Vom mai avea un nepotel.

Vorbeste lumea incepe 2021 cu surprize: Adela Popescu, insarcinata?

Emisiunea Vorbeste Lumea vine cu surprize la inceput de 2021. Unele mai putin placute, cum ar fi faptul ca Gabriel Coveseanu a fost testat pozitiv cu COVID-19 si se afla in izolare. Dar si unele extrem de placute. Adela Popescu ar putea anunta la finalul acestei saptamani ca este din nou insarcinata.

Adela Popescu e din nou insarcinata?! Detaliul observat de cei mai atenti fani

Se crede ca Adela Popescu ar fi din nou insarcinata dupa ce fanii ei atenti au observat un detaliu important la vedeta. Soacra Adelei Popescu a facut anuntul cel mare. Sa vina barza cu multa dragoste Adela Popescu e din nou insarcinata?! Un detaliu important le-a dat fanilor ei de gandit. Adela Popescu si Radu Valcan .

Adela Popescu a facut anuntul in direct la TV. I-a luat pe toti prin surprindere, ce a zis imediat si Dana Rogoz

Intr-un interviu pentru Unica din ianuarie 2020, Adela Popescu si Radu Valcan vorbeau despre al treilea copil. Atunci, prezentatorii TV afirmau in tandem ca in minte le infloreste aceasta idee, dar ca nu stiu cand se va concretiza. Semne bune anul are, asa ca actrita a dat astazi vestea cea mare: va deveni din nou .

260 de persoane vaccinate anti-COVID-19, joi, in Vrancea. Niciuna nu a prezentat reactii adverse pana acum

Reprezentantii Institutiei Prefectului Vrancea au anuntat vineri ca un numar de 260 de persoane au fost vaccinate in cursul zilei de joi, iar pana la data prezenta niciun beneficiar imunizat cu prima doza de se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )