Libnet.ro
UNICEF

22:15

Adela Popescu a facut anuntul in direct la TV. I-a luat pe toti prin surprindere, ce a zis imediat si Dana Rogoz

Playtech Playtech,
Adela Popescu a facut anuntul in direct la TV. I-a luat pe toti prin surprindere, ce a zis imediat si Dana Rogoz

Intr-un interviu pentru Unica din ianuarie 2020, Adela Popescu si Radu Valcan vorbeau despre al treilea copil. Atunci, prezentatorii TV afirmau in tandem ca in minte le infloreste aceasta idee, dar ca nu stiu cand se va concretiza. Semne bune anul are, asa ca actrita a dat astazi vestea cea mare: va deveni din nou . continuă pe Playtech

Adela Popescu e insarcinata! A anuntat in direct la Vorbeste Lumea

Zvonurile aparute in presa in ultima saptamana sunt adevarate. Adela Popescu este insarcinata, iar ea si Radu Valcan se pregatesc sa devina pentru a treia oara parinti.

Adela Popescu e din nou insarcinata?! Detaliul observat de cei mai atenti fani

Se crede ca Adela Popescu ar fi din nou insarcinata dupa ce fanii ei atenti au observat un detaliu important la vedeta. Soacra Adelei Popescu a facut anuntul cel mare. Sa vina barza cu multa dragoste Adela Popescu e din nou insarcinata?! Un detaliu important le-a dat fanilor ei de gandit. Adela Popescu si Radu Valcan .

De ce Adela Popescu nu a anuntat ca este gravida, pana acum. Motivul secret al cuplului celebru

Radu Valcan si Adela Popescu vor deveni parinti pentru a treia oara. Astazi, la scurt timp dupa ce viitoarea mamica a facut anuntul, sotul ei a oferit un interviu despre bebelus. El a dezvaluit si motivul pentru care au pastrat sarcina ascunsa. De ce Adela Popescu nu a anuntat ca este gravida, pana acum Vineri, .

Adela Popescu este insarcinata cu al treilea copil! Vedeta a anuntat ca este ultima zi la emisiunea pe care o prezenta

Prezentatoarea TV Adela Popescu si sotul ei, Radul Valcan, asteapta cel de-al treilea copil al cuplului. Anuntul a fost facut de vedeta in cadrul emisiunii pe care o prezinta, apoi aceasta a revenit si cu un mesaj pentru fani, pe o retea de socializare.

Vorbeste lumea incepe 2021 cu surprize: Adela Popescu, insarcinata?

Emisiunea Vorbeste Lumea vine cu surprize la inceput de 2021. Unele mai putin placute, cum ar fi faptul ca Gabriel Coveseanu a fost testat pozitiv cu COVID-19 si se afla in izolare. Dar si unele extrem de placute. Adela Popescu ar putea anunta la finalul acestei saptamani ca este din nou insarcinata.

Adela Popescu este insarcinata pentru a treia oara. Vedeta isi doreste o fetita

Adela Popescu este insarcinata pentru a treia oara. Vedeta a confirmat vestea in timpul emisiuniiVorbeste lumea, de la PRO TV,pe care o prezinta alaturi de Cove. Vom mai avea un nepotel.

George Simion a facut anuntul de care se temeau toti romanii: Traim intr-o dictatura militara!

George Simion vine cu un anunt care ii ingrijoreaza si mai mult pe unii dintre romani. Ce declaratii socante face acesta? Am inceput sa traim intr-o dictatura militara! Ce se intampla in cazul redeschiderii scolilor din Romania? George Simion, declaratii surprinzatoare despre vremurile pe care le tram Liderul formatiunii AUR acuza militarizarea procesului de decizie .

S-a sinucis inainte de sarbatori. Familia vedetei a facut anuntul oficial

Una dintre cele mai cunoscute vedete s-a sinucis inainte de sarbatori, la doar cateva zile de la implinirea a 50 de ani. Familia a facut anuntul oficial. Vedeta care s-a sinucis inainte de sarbatori La doar cinci zile de la implinirea varstei de 50 de ani, o vedeta s-a sinucis chiar inainte de sarbatori. Este .

Se modifica legea pensionarii anticipate? Ministrul Justitiei a facut anuntul momentului

Stelian Ion, Ministrul Justitiei, a transmis ca va propune abrogarea textului de lege vizand pensionarea anticipata a magistratilor, care a fost adoptat in anul 2018. El ar urma sa intre in vigoare de la data de 1 anuarie 2022. Se modifica legea pensionarii anticipate? in urma analizei pe care am facut-o cu privire la subiectul .

Ce se intampla cu vaccinarea in Germania, Belgia si Franta. Guvernul a facut anuntul acum

Incredibil ce se intampla cu vaccinarea in Germania, Belgia si Franta. Guri rau intentionate au vehiculat pe retelele de socializare ca in tarile amintite ar fi fost oprita vaccinarea, lucru complet neadevarat, dupa cum a anuntat Guvernul Romaniei acum. Vaccinarile ar fi fost oprite in Germania, Belgia si Franta. Anuntul Guvernului despre ce se intampla, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,329 seconds )