Libnet.ro
UNICEF

17:45

Artista din Romania care nu a fost uitata. Ce a povestit la 80 de ani (exclusiv)

Playtech Playtech,
Artista din Romania care nu a fost uitata. Ce a povestit la 80 de ani (exclusiv)

Dupa ce isi incheie cariera, multi actori sunt lasati uitarii. Totusi exista si multi care, cu drag trec prin amintirile celor care ii urmareau altadata. Artista care nu a fost uitata a acordat un interviu in exclusivitate pentru impact. ro la varsta de 80 de ani. Desi anii au trecut, artista nu a fost uitata Vocea . continuă pe Playtech

Artista din Romania care ingheata in casa. Nici paturile nu o mai ajuta

Toata lumea a aflat pana acum de problemele la caldura cu care se confrunta locuitorii Capitalei. Se pare ca nici vedetele nu scapa de ele. O indragita cantareata de muzica populara a facut dezvaluiri despre momentele prin care trece din cauza gerului crunt. Artista din Romania care ingheata in casa Mai exact, vorbim despre cunoscuta .

Artista din Romania, amenintata cu despartirea. in ce ipostaza rusinoasa a prins-o sotul ei in baie

Oana Radu a fost la un pas de a fi parasita de sot pentru ca manca pe ascuns. Artista a oferit amanunte, azi, la Vorbeste lumea: Si-a facut bagajele si mi-a zis ca o sa plece. Artista din Romania care a fost amenintata cu despartirea de partener pentru ca manca in baie Oana Radu a .

Vedeta din Romania care a invins cancerul. Cum a fost posibil miracolul

Rona Hartner este o adevarata luptatorare. Vedeta a fost operata de cancer in urma cu un an, iar astazi vorbeste deschis despre cumpana vietii sale. Acum isi face planuri de viitor alaturi de sot si copil si traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. Rona Hartner, viata dupa ce a invins cancerul. Sfaturile .

Cantareata din Romania care se spala la lighean: Asa este de frig. Caloriferele din casa sunt calai

O vedeta de la noi se descurca asa cum poate in conditiile date. Frigul din casa si lipsa apei calde au facut-o sa recurga la obiceiurile batranilor de odinioara spalatul la lighean. Despre cine este vorba si ce spune despre noul mod in care se ingrijeste? O cantareata de la noi a ajuns sa .

Ce salarii sunt la Metro, in magazinele din Romania. Care e programul si cum promovezi

Metroeste unretailergermanmultinational, ce opereaza magazine cash & carry, pe baza de card membru doarpersoanelor juridice. in 2019, compania avea un numar de 769 de magazine in 26 de tari, fiind unul dintre cei mai mari retaileri din lume. Este prezent si in Romania din anul 1996, unde are 30 de unitati. Iata ce salarii sunt .

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Piata de investitii din Romania a fost deosebit de rezistenta in fata pandemiei in 2020

: in 2020, volumul total investit in active imobiliare in Romania a ajuns la 914 milioane EUR, o crestere de 28% fata de 2019, fapt ce demonstreaza rezilienta pietei de investitii din Romania in perioada pandemiei Covid-19, conform raportului Romania Investment Marketbeat, lansat de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

Momente cumplite pentru idolul copiilor din Romania. Accident grav de masina: a povestit tot

Cantareata Bibi, inca soferita cu semnele de incepator pe geam, a fost implicata intr-un accident de masina care a lasat-o cu sechele. Solista a facut un vlog in care a povestit tot episodul marcant, subliniind ca nu are vina pentru incident si ca cel care a produs paguba nu avea permis auto. Idolul copiilor din .

Imagini rusinoase cu femeia arbitru din Romania. Face videochat: nu voia sa se afle asa ceva

In spatiul public au aparut imagini cu femeia arbitru din Romania care face videochat. Fotografiile cu aceasta l-au deconspirat pe fotbalistul parior de la Gloria Buzau. Femeia arbitru din Romania care face videochat Scandalul fotbalistului de la Gloria Buzau, Marius Ionita, prins in timp ce paria impotriva echipei sale, escaladeaza. O persoana anonima a trimis .

Cati bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancai Dragusanu. A povestit tot la Kanal D

Situatie neasteptata pentru fanii ambelor vedete! Teo si-a surprins telespectatorii in editia de azi, cand a marturisit faptul ca a pierdut bani din cauza Biancai Dragusanu. Cum s-a petrecut totul si care a fost miza? Teo Trandafir a pierdut bani din cauza Biancai Dragusanu Bianca Dragusanu a fost prezenta azi pe platourile de filmare ale .

Un medic celebru din Romania refuza vaccinarea: Exista semne de intrebare. Lumea trebuie sa stie

Parerile pro si contra vaccinului fac ca populatia sa fie impartita in doua tabere. O buna parte din oameni refuza vaccinarea, fiind si cazul unui medic celebru din Romania. Semnele de intrebare pe care acesta si le pune il tin la distanta de aceasta imunizare. Motivul pentru care un medic celebru refuza vaccinarea Medicul Vasile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )