Libnet.ro
UNICEF

08:30

Catalin Maruta e genial! Unde a cerut-o de sotie pe Andra, de fapt. Cove a ras copios

Playtech Playtech,
Catalin Maruta e genial! Unde a cerut-o de sotie pe Andra, de fapt. Cove a ras copios

Invitati in cadrul emisiunii Vorbeste Lumea, de la PRO TV, cele doua vedete au oferit momente de senzatie. Catalin Maruta e genial si acest lucru ni l-a aratat chiar in editia de azi a emisiunii prezentate de Cove si Adela Popescu. Unde a cerut-o Catalin Maruta pe Andra de sotie in cadrul unui interviu extrem . continuă pe Playtech

Ce s-a intamplat cand Andra a vrut sa ii verifice telefonul lui Catalin Maruta. Artista a spus tot, in direct, la TV

Invitati la emisiunea Vorbeste lumea, cele doua vedete au dat din casa. Ce s-a intamplat cand Andra a vrut sa ii verifice telefonul lui Catalin Maruta. Artista a spus tot, in direct, la Pro TV, spre surprinderea telespectatorilor. Andra nu umbla niciodata in telefonul lui Catalin Maruta in editia de astazi Vorbeste lumea, Andra a .

Catalin Maruta dezvaluie harta copilariei. Parca e Waze, tine minte absolut tot

Fara doar si poate, Catalin Maruta este unul dintre cei mai apreciati prezentatori de televiziune din tara. Acesta a povestit cum petrecea sarbatorile de iarna in copilarie, descriind locul in care a crescut si punand accent pe mirosul pe care il simtea ori de cate ori venea Craciunul, si anume, mirosul de portocala. Catalin Maruta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )