Libnet.ro
UNICEF

22:15

EXCLUSIV Chefi la cutite, criticata aspru de cel mai tare bucatar roman din Marea Britanie: Amatori, nu profesionisti

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Chefi la cutite, criticata aspru de cel mai tare bucatar roman din Marea Britanie: Amatori, nu profesionisti

Loredan Gargalac, in varsta de 50 de ani si singurul Executive Chef roman din Marea Britanie, nu crede in emisiunile culinare difuzate de cateva dintre posturile centrale de televiziune de pe plaiurile noastre mioritice. Cu riscul de a-si supara colegii de breasla, precum Catalin Scarlatescu sau Florin Dumitrescu, chef Loredan sustine, intr-un interviu acordat in . continuă pe Playtech

Ce o streseaza cel mai tare pe Simona Halep. Reactia neasteptata a romancei

Simona Halep, in varsta de 29 de ani si locul 2 WTA, a vorbit in emisiunea Asii Tenisului, de la Digi Sport, printre altele, si despre ce anume i-a lipsit cel mai mult in perioada de pandemie, din circuitul WTA. Ce o streseaza cel mai tare pe Simona Halep Campioana romanca a spus insa ca .

Secretul Simonei Halep s-a aflat. De ce se teme, de fapt, cel mai mult: Nu are rezolvare

Indragita jucatoare de tenis, Simona Halep a dezvaluit care este una dintre cele mai mari temeri ale sale. Sportiva sustine ca ii este frica sa zboare cu avionul. De ce se teme, de fapt, cel mai mult Simona Halep Desi Simona Halep a incercat sa scape de frica zborului cu avionul, mai ales din cauza .

Globe Soccer Awards: Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun jucator al secolului XXI

Portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus Torino, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al secolului XXI, cu ocazia galei Globe Soccer Awards desfasurata la Dubai, informeaza agentia EFE.

Alexandru Rafila: Ma voi vaccina in aprilie cel mai probabil Cred ca acele cheltuieli cauzate de festivitatile pentru primirea vaccinului au costat mai mult decat vaccinul primit (VIDEO)

Alexandru Rafila, deputat PSD si reprezentant al Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat ca se va vaccina impotriva COVID-19 in luna aprilie cel mai probabil pentru ca, desi a trecut.

Anul 2020 incheie cel mai cald deceniu de la inceperea masuratorilor, potrivit Organizatiei Meteorologice Mondiale

Anul 2020 incheie cel mai cald deceniu 2011-2020) de la inceperea masuratorilor, potrivit Organizatiei Meteorologice Mondiale. Anul acesta poate fi unul dintre cei mai fierbinti trei ani inregistrati, putand rivaliza cu 2016, care este cel mai cald an inregistrat.

INTERVIU Marturiile a 5 medici din 5 spitale din linia intai care s-au vaccinat azi: E cel mai frumos cadou de Craciun

E cel mai frumos cadou de Craciun! Asa isi incepe povestea despre vaccinare Ana Maria Veja, primul medic de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti care s-a vaccinat impotriva COVID-19 in aceasta dimineata, in prima zi a campaniei. Cu glasul tremurand vizibil de bucurie, Ana Maria Veja a marturisit, pentru HotNews. ro, ca a fost un pic de bataie pe vaccin printre colegi, abia asteptam cu totii. Acum, Ana Maria Veja isi doreste ca numarul romanilor care se vor vaccina sa fie cat mai mare, pentru a putea opri pandemia si a ne intoarce la o viata normala. La acelasi lucru viseaza cu ochii deschisi majoritatea colegilor ei din spitalele din linia intai. HotNews. ro a stat de vorba cu 5 medici din 5 spitale din prima linie - Institutul Matei Bals si Spitalul Victor Babes din Bucuresti, Spitalul Victor Babes din Timisoara, Spitalul de Boli Infectioase din Brasov si Spitalul de Boli Infectioase din Iasi - care s-au vaccinat astazi.

Organizatia Meteorologica Mondiala: 2020 incheie cel mai cald deceniu de la inceperea masuratorilor

Organizatia Meteorologica Mondiala a anuntat ca anul 2020 incheie cel mai cald deceniu 2011-2020) de la inceperea masuratorilor. Anul acesta poate fi unul dintre cei mai fierbinti trei ani inregistrati, putand rivaliza cu 2016, care este cel mai cald an inregistrat.

Gica Hagi, in cel mai socant moment la Viitorul. Ce tupeu a avut: Ma da nevasta afara

Gica Hagi, unul din cei mai mari fotbalisti ai Romaniei, este recunoscut pentru profesionalismul sau. in acelasi timp este unul din putinii fosti fotbalisti care investit in proiecte de viitor, in fobalul romanesc. Proiectul Viitorul si Academia Gica Hagi, sunt doua proiecte realizate integral de fostul international roman. in cele din urma, cele doua proiecte .

a spus tot ce se intampla in viata sa. E cel mai greu pentru orice femeie

A ales sa se dedice familiei sale dupa ce a incheiat proiectul Like a Star de la Antena Stars. Astfel, in asteptare de noi oferte care sa ii surada, prezentatoarea TV s-a aciuat casnicelor, meserie deloc usoara, mai ales daca prin casa umbla doi copii. Vedeta a povestit pentru Click! cum este la .

Irinel Columbeanu a ajuns in cel mai greu moment. Cati bani a avut la el: atat a putut sa plateasca

In 2007, Irinel Columbeanu avea o avere estimata la 150 de milioane de euro, alcatuita in mare parte din terenuri si cladiri. Mai multe investitii neinspirate, insa, au stat la baza falimentului pe care il traieste astazi. in prezent, pentru a se pastra pe linia de plutire, afaceristul se chiverniseste si-si calculeaza bine banii. Nu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )