Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ion Tiriac, umilit de sotul Serenei Williams. Toata planeta a vazut cat de urat l-a atacat

Playtech Playtech,
Ion Tiriac, umilit de sotul Serenei Williams. Toata planeta a vazut cat de urat l-a atacat

Ion Tiriac, in varsta de 81 de ani, a criticat-o dur pe Serena Williams. Totul s-a derulat intr-un interviu la televiziunea romaneasca. Milionarul roman i-ar fi cerut spotivei americance sa arate decenta. Declaratiile milionarului au avut ecou si peste ocean. Reactiile din partea sotului americancei au fost unele dintre cele mai dure. Ion Tiriac in . continuă pe Playtech

Ion Tiriac, desfiintat de sotul Serenei Williams. Ce a spus chiar acum, dupa declaratiile romanului

Sotul jucatoarei de tenis Serena Williams a reactionat dur dupa declaratiile facute de Ion Tiriac. Ce spune Alexis Ohanian despre omul de afaceri. Ion Tiriac, desfiintat de sotul Serenei Williams Alexis Ohanian, sotul celebrei jucatoare de tenis a avut o reactie acida dupa ce fostul tenismen Ion Tiriac a declarat ca Serena Williams ar trebui .

FOTO Scandalul continua: Cum il ironizeaza sotul Serenei Williams pe Ion Tiriac

Alexis Ohanian si Ion Tiriac au oferit subiect pentru presa internationala in ultima perioada, cei doi contrandu-se pe marginea retragerii Serenei Williams din circuitul WTA. Sotul sportivei americane a mai avut o postare la adresa omului de afaceri roman: A trebuit sa dau Google ca sa-l gasesc.

Tiriac ii recomanda Serenei Williams sa se retraga. Replica dura din partea sotului americancei

Ion Tiriac i-a recomandat Serenei Williams ca ar face mai bine sa se retraga din tenis.

FOTO Modul dur in care sotul Serenei Williams ii raspunde lui Ion Tiriac, dupa ce omul de afaceri a spus ca americanca ar trebui sa se retraga din tenis

O declaratie a lui Ion Tiriac despre Serena Williams a ajuns in presa americana: omul de afaceri o sfatuia pe aceasta sa se retraga din tenisul de performanta daca are putina decenta. Precizarea omului de afaceri roman a fost comentata intr-o maniera proprie de Alexis Ohanian, sotul Serenei.

Ilie Nastase si explicatia reactiei dure a sotului Serenei Williams: Au o problema cu romanii

Declaratia lui Ion Tiriac despre retragerea Serenei Williams din tenis a facut inconjurul lumii, iar replica lui Alexis Ohanian sotul sportivei) nu s-a lasat prea mult asteptata. in acest scandal a intervenit si Ilie Nastase, fostul lider al ierarhiei ATP avand o explicatie pentru reactia familiei campioanei din SUA.

Sotul Serenei Williams continua sa-l faca praf pe Tiriac: A explicat de ce nu-l va lasa in pace

Alexis Ohanian e de neoprit pe Twitter, acolo unde, sustinut de fanii sai, posteaza in rafale mesaje care il vizeaza pe presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT).

Tiriac, facut clovn de sotul Serenei Williams: Postare revoltatoare pe Twitter

Continua razboiul de la distanta intre presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT) si americanul de 37 de ani, dupa ce romanul a catalogat-o pe sotia acestuia drept grasa, indemand-o sa iasa din tenis, daca are decenta.

Ion Tiriac a facut declaratii controversate despreSerena Williams: Daca ar avea putina decenta, s-ar retrage

Ion Tiriac a facut declaratii controversate despreSerena Williams. Omul de afaceri a precizat ca fostul lider mondial ar trebui sa se retraga din tenis, deoarece nici varsta, nici greutatea nu-i mai permit.

Adevaratul nume al lui Ion Tiriac. Omul de afaceri a recunoscut ca nu asa il cheama in buletin

Acum, la 81 de ani, Ion Tiriac a dezvaluit care este adevaratul sau prenume. Chiar daca toata viata a fost recunoscut in tenis si in mediul de afaceri cu Ion, numele primit de Tiriac la botez este, de fapt,.

Cat de sarac a fost Ion Tiriac, de fapt. Ilie Nastase a divulgat un secret nestiut din viata miliardarului

Ilie Nastase a facut o declaratie memorabila despre amicul sau, Ion Tiriac. Fostul tenismen s-a declarat uimit de nivelul la care a ajuns prietenul sau, in conditiile in care cei doi au pornit de la zero. Sa ajungi sa ai avioanele tale private dupa ce ne-am hranit din conserve. Ilie Nastase, despre cat de sarac .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )