Libnet.ro
UNICEF

22:15

OnePlus are acum mai multe telefoane ca niciodata. Asa ca i-am intrebat ce model ti se potriveste

Playtech Playtech,
OnePlus are acum mai multe telefoane ca niciodata. Asa ca i-am intrebat ce model ti se potriveste

OnePlus, odata cu primul telefon, a promis un flagship killer. in ultimii doi ani, mai ales, a lansat telefoane care sunt insa flagships to kill. Totodata, in 2020 a lansat o serie: Nord. continuă pe Playtech

Top 10 cele mai rapide telefoane ale momentului: Xiaomi este lider la inceput de 2021

In fiecare luna, cei de la AnTuTu publica o noua editie a clasamentului cu cele mai rapide telefoane din piata. Noul top 10 este dominat de Xiaomi. Nici nu a inceput bine 2021, iar creatorii.

Timis deschide topul judetelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore Situatia in Bucuresti si in fiecare judet

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 865 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Capitala, in timp ce Timis deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri - 306 -, urmat de Ilfov si Cluj.

Bucuresti si Timis inregistreaza cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Judetele care completeaza topul negativ

Inca 4. 841 de romani au fost testati pozitiv cu coronavirus in ultimele 24 de ore, iar alti 758 au fost reconfirmati in urma retestarilor. Cele mai multe noi imbolnaviri au fost raportate in Cluj, Iasi,.

Ministerul Finantelor mentine mai multe facilitati fiscale. Cei care aveau datorii la buget in 31 martie 2020 pot cere anularea dobanzilor si a penalitatilor pana la 31 martie 2021

Ministerul Finantelor a anuntat, vineri, ca mai multe facilitati fiscale vor fi mentinute. Romanii care aveau datorii la buget in 31 martie 2020 pot cere anularea dobanzilor si a penalitatilor de.

Romania, pe locul al doilea in topul tarilor din UE cu cele mai multe mame adolescente Cum a evoluat fenomenul si cum s-a ajuns aici

Romania este pe locul al doilea in topul statelor din Uniunea Europeana cu cele mai multe mame adolescente, iar una din 6 adolescente care au avut un copil inainte de 15 ani va avea un al doilea copil inainte de a implini 18 ani. Sunt concluziile unui studiu UNICEF, care arata cum a evoluat acest fenomen in ultimii ani si cum a ajuns Romania aici, desi de cel putin 20 de ani au fost create o serie de institutii noi la nivelul comunitatilor locale, care ar putea fi implicate mult mai direct in prevenirea sarcinilor si nasterilor la adolescente.

Kelemen Hunor, despre campania de vaccinare: Trebuie sa venim si cu alte personalitati, cu mai multe emotii

Vicepremierul Kelemen Hunor spune la RFI ca Executivul va adopta saptamana viitoare o ordonanta de urgenta pentru intensificarea campaniei de comunicare anti-Covid-19. in opinia sa, ar fi nevoie de mesaje cu mai multe emotii.

Twitter a inlaturat mai multe mesaje publicate miercuri de Trump. Facebook si YouTube au eliminat clipuri cu sustinatorii presedintelui

Twitter a inlaturat mai multe mesaje publicate miercuri de Donald Trump in care presedintele reactiona la violentele de la Capitoliu, informeaza CNN.

Proteste in Washington |Manifestantii pro-Trump, pe punctul de a distruge mai multe buletine electorale. Ele au fost salvate de angajatii Senatului

Sustinatorii lui Donald Trump, presedinte inca in exercitiu al Statelor Unite, care au reusit sa patrunda miercuri in Capitoliu au fost pe punctul de a distruge mai multe buletine electorale. Senatorul Jeff.

Mai multe bombe artizanale au fost descoperite in Capitoliu

Mai multe bombe artizanale au fost descoperite in Capitoliu dupa ce sustinatorii presedintelui in exercitiu Donald Trump au fost scosi din cladirea simbol a Americii. Echipele pirotehnice au declarat ca au distrus in mod controlat doua dispozitive explozive artizanale depistate in sediul Congresului Statelor Unite.

Topul judetelor dupa noua raportare a cazurilor de COVID-19. Cele mai multe imbolnaviri, in Bucuresti, Timis si Iasi

In ultimele 24 de ore, cele mai multe cazuri de coronavirus - 944 - au fost raportate, in continuare, in Bucuresti, in timp ce Timis si Iasi deschid topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )