Libnet.ro
UNICEF

10:00

Rares Bogdan, cu musca pe caciula. Cum l-a putut jigni pe Orban, a auzit toata Romania

Playtech Playtech,
Rares Bogdan, cu musca pe caciula. Cum l-a putut jigni pe Orban, a auzit toata Romania

Rares Bogdan se simte cu musca pe caciula. Cum l-a putut jigni pe Orban, a auzit toata Romania. Acum, fostul jurnalist regreta totul. Rares Bogdan regreta cele spuse despre Ludovic Orban. Ce regreta cel mai mult Rares Bogdan se site cu muca pe caciula dupa ce l-a jignit pe presedintele PNL, Ludovic orban, intr-un interviu. continuă pe Playtech

Rares Bogdan afirma ca Iohannis nu a intervenit in conflictul din interiorul PNL. Ce spune de o posibila candidatura la fruntea partidului

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat joi, intr-o interventie la Digi24, ca presedintele Klaus Iohannis nu s-a implicat in scandalul din interiorul PNL acolo unde mai multi liberali au cerut demisia liderului liberal Ludovic Orban. Nu-l intereseaza ca eu cu Ludovic ne mai sarjam, a adaugat Rares Bogdan.

Umilinta totala pentru Ludovic Orban, din partea lui Rares Bogdan: I s-a umflat capul si a pierdut ca papagalul

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, rupe tacerea cu privire la relatiile pe care le are cu fostul premier. Acesta il acuza ca, dupa experienta la Palatul Victoria, Orban s-a schimbat foarte mult, esuand pe mai multe planuri, inclusiv cu privire la conducerea partidului PNL. Ludovic Orban a dus partidul la pierderea alegerilor Invitat la emisiunea Interviurile .

Rares Bogdan: PNL are congres in septembrie, nu e vorba despre mine, ma simt bine la Bruxelles

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a declarat, joi, ca discutiile critice la.

Rares Bogdan, in retragere dupa atacul la Orban: Demisia ar fi tardiva acum Trebuia sa gasesc niste sinonime pentru expresia i s-a umflat capul

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan revine, dupa atacul dur la adresa lui Ludovic Orban, si spune ca, de fapt, ar fi spus ca liderul PNL ar fi trebuit sa plece dupa alegerile parlamentare pierdute, pentru ca acum este tardiv. El mai spune ca regreta ca a folosit expresia i s-a umflat capul la adresa acestuia: Trebuia sa gasesc niste sinonime . ) E singurul lucru pe care il regret.

Rares Bogdan regreta ca a spus despre Ludovic Orban ca i s-a umflat capul: E un limbaj mai de strada, nu ma caracterizeaza. Asta cu lupul alfa e ok

Rares Bogdan regreta ca a spus despre Ludovic Orban ca i s-a umflat capul. Prim-vicepresedintele liberal a precizat ca a folosit o exprimare care nu il caracterizeaza si ca este singurul lucru pe care il regreta din declaratiile facute.

Rares Bogdan nu exclude sa preia conducerea PNL de la Ludovic Orban

Rares Bogdan nu exclude o candidatura la presedintia PNL la congresul care va fi organizat in acest an. Nu exclud, dar in acelasi timp pot sa sustin pe oricine altcineva, a spus el intr-un interviu televizat.

Rares Bogdan nu exclude sa candideze pentru presedintia PNL Nu regret nimic din ceea ce am spus

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan nu exclude o candidatura la presedintia formatiunii, la congresul care va fi organizat in acest an. El mai spune ca nu regreta nimic din ceea ce a afirmat despre liderul PNL, Ludovic Orban, si ca pentru moment ceea ce a facut este suficient.

VIDEO Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Rares Bogdan si Robert Sighiartau i-au cerut demisia: Presedintele PNL e ales la congres. Pana la congresul din acest an, eu sunt presedintele PNL

Liderul PNL, Ludovic Orban, a avut marti prima reactie publica legata de conflictul din partid, dupa ce Rares Bogdan si Robert Sighiartau i-au cerut demisia. Orban a spus ca presedintele PNL este ales la congresul partidului, iar pana la congresul din acest an, el este presedintele PNL. Liderul PNL a mai afirmat ca el discuta problemele din partid cu colegii sai in forurile statutare, nu in spatiul public.

Urzeala Tronului PNL: Rares Bogdan a declansat puciul anti-Orban. Ce tabere se contureaza

Rares Bogdan si Robert Sighiartau, doi dintre liderii PNL, cer demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului si anunta crearea unui grup reformist care sa dea formatiunii politice un nou presedinte. Sefului liberalilor i se reproseaza esecul de la parlamentare, negocierea ministerelor si faptul ca si-a promovat oamenii din anturaj in functii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )