Libnet.ro
UNICEF

13:16

Ce a spus Simona Halep despre discutiile cu barbati pe internet. Nimeni nu se astepta la un asemenea raspuns

Playtech Playtech,
Ce a spus Simona Halep despre discutiile cu barbati pe internet. Nimeni nu se astepta la un asemenea raspuns

In general, Simona Halep este discreta cu viata personala, insa, intr-un interviu pentru Aleph News, a oferit detalii picante din aceasta sfera. Jucatoarea de tenis a facut dezvaluiri despre numarul de cereri in casatorie primite si despre parerea sa vizavi de barbatii care agata pe Internet. in mintea Simonei Halep. Sportiva a vorbit despre discutiile . continuă pe Playtech

Ce a patit Simona Halep dupa ce s-a indragostit de Toni Iuruc. Sportiva rupe tacerea: Sunt emotii negative

Simona Halep se pregateste de turneul de la Australian Open. Cu aceasta ocazie, sportiva a vorbit despre emotiile cu care se confrunta la fiecare dintre meciurile sale, facand o paralela cu dragostea. Simona Halep, despre sport, emotii si fluturi in stomac Simona Halep a facut marturisiri cu privire la senzatiile pe care le experimenteaza in .

Simona Halep traieste cu frica. Sportiva si-a deschis sufletul la inceput de 2021

Campiona noastra a decis sa treaca de discretia cu care ne-a obisnuit si sa fie un pic mai trasnparenta in privinta unor lucruri. Ce a spus sportiva despre viitor si care sunt fricile sale? Ce a realizat dupa pauza provocata de criza sanitara? Frica cea mare a Simonei Halep Simona Halep se pregateste de Australian .

Simona Halep, aparitie rara. Nimeni nu credea ca o s-o vada asa, vreodata: imaginile care nu trebuie ratate

Cu o avere de 47 de milioane de euro, Simona Halep a fost cu punga de rafie la cumparaturi. Mai mult, celebra romanca nu s-a lasat pana cand nu a umplut-o. Imaginile surprinse cu jucatoarea de tenis fac inconjurul tarii. Simona Halep, la cumparaturi cu punga de rafie Campioana la Roland Garros si la Wimbledon, .

Simona Halep a raspuns la cea mai arzatoare intrebare. Se va vaccina anti-covid-19 sau nu?

Simona Halep, castigatoarea de la Roland Garros si Wimbledon, a vrbit despre subiectul momentului, vaccinarea, si a raspuns la cea mai arazatoare intrebare: se va vaccina ea impotriva noului coronavirus sau nu? Simona Halep a raspuns la cea mai arzatoare intrebare intr-un interviu acordat Alpha News, Simona Halep a afirmat cu tarie ca isi va .

FOTO Simona Halep a plecat spre Australia: Sunt pregatita psihic si fizic

Simona Halep a plecat spre Australia, acolo unde va participa, printre altele, la primul Grand Slam al sezonului competitia de la Melbourne va avea loc in perioada 8-21 februarie 2021).

FOTO Simona Halep, ultimul antrenament inainte de plecarea spre Australian Open - Conversatia cu Darren Cahill

Simona Halep a bifat ultimul antrenament pe taram romanesc inainte de a decola spre Australia, acolo unde va participa la primul Grand Slam al anului 2021.

Probleme mari pentru Simona Hapciuc in prima editie de la Survivor Romania. Simona Halep e singura care o poate intelege

Simona Hapciuc, sexy actrita fascinata de energii si reincarnare, pasionata de sport, este parte a echipei Faimosilor in cadrul celui de-al doilea sezon Survivor Romania 2021. Desi cu un trup atletic si alte valente care o recomanda in competitia de la Kanal D, concurenta a pierdut la toate probele. Traseul, mare parte pe apa, i-a .

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )