Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cum arata cea mai mare pisica din lume. Aceasta rasa este si cea mai inteligenta felina domestica

Playtech Playtech,
Cum arata cea mai mare pisica din lume. Aceasta rasa este si cea mai inteligenta felina domestica

Nu trebuie sa fie amator de pisici ca sa stii ca nu toate pisicile sunt la fel. Printre ele, se numara unele mai mici, alte mai mari, unele mai destepte si alte mai putin. Cu toate acestea niciuna nu are mai multe superlative absolute sub centura decat felina din imaginea de ma sus. Este intitulata [] . continuă pe Playtech

Fecioara Maria din Sumuleu Ciuc este considerata cea mai mare statuie facatoare de minuni

Sfanta Liturghie sustinuta de Papa Francisc se desfasoara la Sumuleu Ciuc. Aici, in Sanctuarul marian, pentru prima oara dupa Al Doilea Razboi Mondial, a fost adusa statuia Facatoare de Minuni a Maicii Domnului, considerata cea mai mare din lume.

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 3 iunie. Instabilitate atmosferica in cea mai mare parte a tarii

Luni, 3 iunie, in cea mai mare parte a tarii vor fi intervale cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin innorari temporar accentuate, averse ce vor avea si caracter.

Interviu cu ambasadorul Italiei, tara cu cea mai mare comunitate romaneasca din diaspora

Relatiile economice, sociale si culturale dintre Romania si Italia sunt printre cele mai stranse si importante pe care tara noastra le are cu vreun alt stat: peste 1,2 milioane de romani muncesc si lucreaza in Italia cea mai pare comunitate din.

Protest pentru legalizarea celei mai vechi meserii din lume, langa Palatul Parlamentului - VIDEO

Zeci de dame si domni de companie au protestat in Parcul Izvor pentru a cere legalizarea celei mai vechi meserii din lume. Manifestantii sustin ca intrarea in legalitate a lucratorilor sexuali ar reduce.

Halep si-a aflat urmatoarea adversara: Simona va intalni cea mai mare surpriza de la aceasta editie de French Open

Simona Halep porneste, din nou, cu prima sansa in duelul din sferturi, la fel cum s-a intamplat si in precedentele tururi, insa, de aceasta data, misiunea ei poate fi un pic mai complicata.

VIDEO S-a redeschis circulatia pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara

Circulatia pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara care strabate Muntii Parang, a fost redeschisa de astazi.

Faze tari: Ce a patit o femeie din Australia care a folosit vibratorul de 42 de ori pe saptamana; Cea mai provocatoare femeie din armata israeliana. A fost poreclita Regina armelor; Cea mai dezbracata mireasa de pe Facebook

Caine politist devenit erou intr-un orasel din California. Un caine politist a devenit erou intr-un orasel din California dupa ce. Un fotograf amator surprinde zborul perfect simetric al unui vultur si primeste reactii coplesitoare din toata lumea. Steve Biro a fotografiat pasarea la o.

JOAO MACHADO, COMISIA EUROPEANA: Marea Neagra contine cele mai multe deseuri din UE

Marea Neagra contine cea mai mare densitate de deseuri produse de om si ajunse in mediul marin, din Uniunea Europeana, iar 90% din aceste deseuri constituie plastic, a declarat seful Directiei Generale MARE a Comisiei Europene, Joao Aguiar Machado, in mesajul transmis, ieri, participantilor la conferinta Ziua Maritima Europeana in Romania.

TRANSALPINA. Cel mai inalt drum din Romania s-a redeschis

Circulatia rutiera pe Transalpina, soseaua din Romania aflata la cea mai mare altitudine, s-a redeschis marti, a anuntat prefectul judetului Valcea, Florian Marin. Acesta a precizat ca.

Cod portocaliu de vreme rea. Vijelii, grindina de medii si mari dimensiuni, in mai multe zone din tara

In cea mai mare parte a Munteniei si Drobogei, nordul Olteniei, jumatatea de sud a Moldovei, precum si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura, va ploua torential, iar in interbale scurte de timp sau prin.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )