Libnet.ro
UNICEF

20:45

Iohannis lanseaza o noua carte: ce spune in anuntul de pe Facebook

Playtech Playtech,
Iohannis lanseaza o noua carte: ce spune in anuntul de pe Facebook

Presedintele Klaus Iohannis are deja publicata o carte intitulata Pas cu pas. Acum, se pregateste de lansarea unui nou volum. Seful statului a postat, pe Facebook, un mesaj in care isi anunta cea de-a doua carte. Postarea e insotita de mesajul in curand. Despre ce este noua carte a lui Iohannis Noua carte a presedintelui [] . continuă pe Playtech

UPDATE Presedintele Iohannis lanseaza o noua carte

Presedintele Klaus Iohannis anunta lansarea unei noi carti. Volumul va fi disponibil in librarii de la jumatatea acestei luni, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii editurii Curtea Veche, la care a fost publicata aceasta carte a sefului statului. in introducerea volumului, Iohannis spune ca a incercat sa prezinte, intr-o maniera accesibila, principalele mecanisme, valori si teme politice relevante pentru proiectul european.

Klaus Iohannis lanseaza o noua carte

Klaus Iohannis raspunde celor mai importante intrebari despre Uniunea Europeana intr-o noua carte: EU. RO un dialog deschis despre Europa Cea de-a treia carte a Presedintelui Klaus Iohannis, EU.

Klaus Iohannis lanseaza a treia carte: EU.RO Un dialog deschis despre Europa(FOTO)

Presedintele Klaus Iohannia va lansa o noua carte. Volumul se numeste EU. RO Un dialog deschis despre Europa si va aparea la Curtea Veche Publishing. Este vorba despre un ghid ce prezinta.

Klaus Iohannis se pregateste sa lanseze o noua carte. Ce titlu are aceasta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni pe Facebook ca urmeaza sa lanseze o noua carte. Acesta a postat o fotografie a copertii, impreuna cu mesajul in curand.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )